Rosberg: Hamilton İle Savaşmak İstiyorum

yazar:

kategori:

Nico Rosberg polün sahibi olmasına rağmen takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın sorun yaşamasından dolayı üzüldüğünü iddia ediyor.

“Bu takım için üzücü. Bu kesinlikle iyi bir şey değil. Bunun üzerinde çalışmalıyız, dayanıklılık çok iyi olmalı.”

“Ayrıca ben Lewis ile savaşmayı tercih ederim. Bu bana maksimum adrenalin takviyesi sağlıyor. Elbette polde olduğum için çok mutluyum, ancak bu Lewis ile savaştan sonra olmadı. Bu mutluluğun bir kısmını elimden alıyor.”

Rosberg son seanstaki yağmurun işleri çok zorlaştırdığını itiraf etti.

“Q3 gerçekten büyük bir mücadeleydi, çünkü pist her zaman sürekli değişiyordu. İlkinde ilk virajda çok fazla risk almadım ve gerçekten çok ıslaktı. Yavaş aldım ve kaza yapmaktan kurtuldum. Şartlar kesinlikle öngörülemezdi.”

“Sonrası çok daha kolaydı, çünkü kurumaya başlamıştı. Son turumda herşey sorunsuzdu.”


Yorumlar

“Rosberg: Hamilton İle Savaşmak İstiyorum” için 9 yanıt

  1. Valla o bu değil ama bu çocuğun çalışma disiplinine hayranım. Hamilton daha iyi olabilir ama bu çocukta boş değil. Ilk defa bu sene hızlı bir araçta ve şampiyonluğa oynuyor. Bu sorumlulukla iyi başa çıkıyor, dersine iyi çalışıyor. Eksiklerini gidermeye çalışıyor. Formula 1 de artık saf hızdan ibaret olmadığına göre iyi işler yapıyor bu çocukta.

  2. Adam bizi zeka özürlü filan mi saniyor,

    Bu cümleyi siralamada 1-2 olduğunuz yarislarda da soyle, inanalim

  3. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Kolay galibiyet istemiyor adam. Kendisini kanıtlamak istiyor. Kaybetmekten korkmuyor.

    1. Ayni seyi hamiltonda soylemisti . Kim inanir buna demistin ingilterede

    2. Kaybetmekten korkmuyor çünkü bilinenden korkulmaz zaten.
      Mücadele edicek olsalar bal gibi yenilecek Hamilton’a o da onun farkında ama hazır Hamilton böyle gerilerde kalmışken işte sempati toplama adına kendisi bile inanmadığı boş açıklamalar yapıyor.
      4-1 oldu mekanik arıza sorunu artık Hamilton’ın başına gelmeyen kalmadı ve bu kadar kıyağa rağmen aradaki puan sadece 14 mü yani ? Bu mu yani ? Bu mudur Rosberg’in Hamilton’ı mağlup edişi ? Tam tersi durum olsa arada 50 60 puan fark olurdu bunun herkes farkında siz kendinizi kandırmaya devam edin anca 2 günlük rosberg taraftarları olarak. Kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız zaten küçücük bi azınlıksınız.

      1. rosberg power avatarı
        rosberg power

        2 günlük Rosberg taraftı olduğumu nerden çıkarttın? Herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz sanırım. Ben asıl Mercedes taraftarıyımdır ancak desteklediğim pilot Rosberg.

        Gelelim 4 – 1 olayına. Bu tamamiyle sizin olaya bakış açınız. Bana göre durum 2 -1’dir.

        İlk yarış ve Almanya’da meydana gelen kaza haricinde, Canada’da iki araçtada sorun vardı. Aklıyla yarışan finish gördü, puanları aldı.

        Bugün kü problemin sonucunu yarın göreceğiz. Puan farkı ne olacak ona göre yorum yaparım.

        Bence siz her yarış haftası ha geçti ha geçecek diye kendinizi kandırıyorsunuz. Ancak sorunsuz hafta sonlarında da pilotunuz heyecan yapıp amatör hatalar yapıyor. F1’de şampiyon olmak istiyorsanız hataya pek yer yok. Hamilton çok şanslı ki Mercedes en kötü 2. olacak bir araç yaptı yoksa o puan farkı 50 den aşağı olmazdı emin ol.

        1. Rosberg ölsün bence Hungaroring’ten selamlar.
          Hamilton’dan bi tokat daha Rosberg’e ! Aman tanrım inanamıyorum bu tokat çok sert oldu bu sefer !

      2. bravo HyperioN çok güzel özetlemişsin eşit şartlarda bahreyn de gördük kimin üstün olduğunu, pitlerde başabaş mücadele olacak veya hamilton strateji ile öne geçecek diye ödü kopuyor mercedes in hamiltonun pitleri 1 sn civarında yavaş yalan mı ? düpedüz, apaçık kayrılma var hamiltonun bence hatası tek avusturya sıralamaları idi 2. liğe dönüştürdü, ingiltere sıralamalar idi, 1. oldu

  4. Adam artık Q3’e kalamıyor ne savaşması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir