Renault, KERS'in Avustralya'ya Yetişeceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Kinetik Enerji Geri Dönüşüm Sistemi’nin (KERS) sezonun ilk yarışı Avustralya GP’de hazır olması konusunda Renault’un güveni gittikçe artıyor.

Büyük gelişim maliyetleri nedeniyle Flavio Briatore’nin, bu teknoloji ile ilgili yapmış olduğu eleştirilere rağme takım, sistemin zamanında hazır olması için sıkı bir şekilde zorluyor.

Ve sistemin sezon başına yetişmesi konusunda rakiplerinden bazılarının şüphelerini dile getirmesine rağmen Renault, son haftalarda yapmış olduğu gelişmeler sonrası iyimser.

Pat Symonds: "Şunu söylemeliyim ki; Noel’den önce, temel formunda (KERS’i) nasıl çalıştıracağımız konusunda bile endişeleniyordum"

"Ama Noel sonrasında çok ama çok iyi gelişim kaydettik ve (KERS’i) Melbourne’de araca koyma konusunda şimdi kendimize çok daha fazla güveniyorum. Bu konuda herhangi bir garanti yok ama Noel öncesinde pek mümkün görünmezsen şimdi mümkün diyebilirim"

KERS konusunda Renault’un yaptmış olduğu büyük gelişim, şüphesiz aynı sistemi kullanmaya hazırlanan Red Bull takımı için de oldukça iyi haber.

Renault, geçen hafta Potekiz’de R29’u ile zorl bir test yaptı ama takım, üretimi planlanan aerodinamik parçaların yardımı olacağı konusunda umutlu.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    inşallah arzuladığımız renoyu bu sene görücez go El Nano

  2. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Bu sene mutlaka yukarıda olmalıyız.Umarım 3 dünya şampiyonu birden kıyasıya çekişir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir