Force India, Yeni Aracı Martta Piste İndirmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Force India takımı, Mercedes motoru tarafından desteklenecek olan yeni aracını mart ayında piste indirip 2 sezon öncesi teste çıkarmayı hedefliyor.

Teknik Direktör James Key "Hedefimiz sezon başlamadan önce son 2 resmi test seansına katılmak." dedi.

Key, Ferrari motorundan Mercedes motoruna geçişte yapılan değişikliklerin kolay olduğunu ancak diğer küçük işlerin karmaşık olduğunu söyledi.

Key "Aracın bazı bölümleri yeni pakete çok iyi uydu ancak bazı bölümleri oldukça farklı. Aracın arkasını tekrar tasarlamak zorunda kaldık ve bu oldukça önemli bir iş."

"Herşey yolunda ilerliyor. Mclaren mükemmel davrandı, kısa sürede çok iş yapmamız gerektiğini anladılar. Çok destek verdiler ve yardımcı oldular. Çok toplantı yaptık ve vites kutusu ve soğutma gibi birleşik parçalarda günlük görüşmeler oldu."

"Mclaren büyük bir organizasyon, oldukça köklü ve Force India henüz gelişen küçük bir takım. Temelin nerede olduğunu görmek ve düşünme ve işlevde nerelerde fark olduğunu görmek iyi bir şey."

"Bunun yanında aynı şekilde Mercedes de oldukça yardımcı oldu. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve ilişki çok iyi bir şekilde başladı." dedi.


Yorumlar

  1. araç zaten görünüm olarak mclaren e benziyordu. motorda mercedes olunca çinliler gibi klonlasınlar mclareni 🙂

    mclarenin çıkmasını beklediler. şimdi merdiven altında üretime başlamışlardır 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir