Haug: "Sporun Geleceği Parlak"

yazar:

kategori:

Mercedes motorsporları patronu Norbert Haug, sadece McLaren ve Lewis Hamilton için değil aynı zamanda F1 için de parlak bir gelecek gördüğünü söylüyor.

Eurosport’a konuşan Haug, “Geçen sene olduğu gibi başarı için aynı plana sahibiz. Hiçbir şey için söz veremem ama çok çaba sarf edip bağlılığımızı sonuna kadar sürdürme konusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şu anda en önemli şeylere odaklanmış durumdayız.”

“Oldukça hızlıyız ve her şeyin plana göre devam ettiğini düşünüyorum. İlk testler Portekiz’deki ıslak pistteydi. Kuru hava şartlarında, araç daha hızlıydı ama araç hakkında çok fazla şey öğrendik.” dedi.

Haug, aynı zamanda Martin Whitmarsh’ın takımda üstleneceği yeni görev hakkında da konuştu.

“Tek bir kişi yalnız başına takımı zirveye taşıyamaz. Martin kendisi de çok profesyonel bir takım oyuncusu olduğunu biliyor. Birçok önemli şeye hep birlikte karar vereceğiz.”  

“Ron ve Martin ile 14 yıldır çalışıyorum ve bu yakın ve düzenli bir ilişki. Herkes herkesi tanıyor. Bu oldukça makbul ve ekonomik bir durum.”

Formula’in geleceği hakkıdna da konuşan Haug, sporun devamlılığı konusunda güvende hissediyor.

“Formula 1 kesinlikle motorsporlarında bir numaralı disiplin olmaya devam edecektir. 200’den fazla ülkede izleniyor ve 600 milyondan fazla seyircisi var. Bu, spor dünyası adına eşsiz bir rakam. Sadece Olmpiyat Oyunları ve Futbol Dünya Kupası bundan daha iyisini yapabilir. Onlar da sadece dört yılda bir yapılıyor"


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    maşallah Haug amcada sumo güreşçisi gibi :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir