Basın – Mercedes-Benz Formula 1'e Devam Dedi

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Mercedes-Benz’in Formula 1’e devam kararı üst düzey patronların yaptığı oylamada çok az farkla kabul edildi.

Focus dergisinin haberine göre Dieter Zetsche ve Daimler AG’nin CEO’su, yönetim kuruluna Mercedes’in Mclaren ile olan 13 yıllık birlikteliğini devam edip etmemesi konusundan oylama yapmasını istedi.

Şu anda Mclaren’de en fazla hisseye sahip olan Mercedes-Benz, 1995’ten bu  bu yana Mclaren’in ortağı.

Focus yapılan oylamada 2 olumsuz oya karşılık 3 oyun devam edilmesi yönünde olduğunu ve böylece Mercedes’in devam edeceğini söyledi.

Aynı dergi, bu sezon sonunda BMW’nin şampiyonluk düşüncesini başarması halinde firmanın formula 1 programını yeniden düşünebileceğini iddia etti.


Yorumlar

  1. Bence bu böyle kim ne derse desin…

  2. Zaten Mc.Laren ve Ferrari bu spordan çekildiklerini duyursalar Bay E ortadan anında kaybolurdu.Sonra Formula 1 denen birşey de kalmazdı.Bu iki marka Formula 1'i ve E'yi ayakta tutan en büyük nedenler.

  3. Yalnız Focus dergisi BMW konusunda iyi uçmuş. Theissen lansmanda söyledi zaten, BMW yönetimi F1 programımızın devam etmesini istiyor, F1'i teknoloji laboratuarı olarak görüyoruz, F1 firmamızın marka değeri için çok önemli diye açıklamaları var ve bu açıklamalar hala BMW'nin sitesinde duruyor.

  4. kaan kaanhan avatarı

    Merco %40 ı satmayı düşünüyorsa ben talibim :))) oylamada 3-2 devam çıkmış, 2-3 çıksaydı ne olcaktıki, sanki %40 a sahip değillerde geçmişteki williams-bmw tarzında motor ortaklığı yapıyorlar. istemiyorsan sat %40 ı görelim 🙂

  5. erhan aydın avatarı

    aman haaa…güzel bir seyir ve heyecan için devam kararı çok iyi olmuş.koyu bir ferrari taraftarıyım ama bu rekabet seyir zevkini arttırıyor.inşaAllah bu sene biz şampiyon oluruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir