Webber -130 Derecede İyileşiyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Mark Webber, kırılan bacağının iyileşmesi sürecinde planlanandan önde olduklarını ve sezon başlamadan tam olarak hazır olacağı konusunda şüphesinin olmadığını söyledi.

Gelişiminden memnun olan Webber’in önümüzdeki hafta yapılacak olan Jerez testlerinde aracın kokpitine geçmesi bekleniyor.

Webber "Son haftalardaki sonuçlar inanılmaz oldu. Geçen hafta çok iyiydi ve bu yüzden gerçekten olumluyuz … hatta programın biraz önünde olduğumuzu söyleyebilirim." dedi.

Webber iyileşme sürecinde soğuk odaları kullanıyor ve Webber bu sayede genel olarak iyi olduğunu söylüyor.

Webber "3 haftadan bu yana böyleyiz. Normal sıcaklığın olduğu odadan 30 sn için -50 derecelik odaya giriyoruz ve ardından -130 derecelik odada 3 dk kalıyorum."

"Genel olarak sağlığınız ve bağışıklık sisteminiz için bu iyi ve   aynı şekilde selülitler içinde. Ben pek fazla endişelenmiyorum, bu tüm vücut için iyi." dedi.

Webber ayrıca iyileştikten sonra sürüşünün nasıl olacağı konusunda pek emin olmadığını ancak sezon başlayana kadar her şeyin düzeleceğini düşündüğünü söyledi.

Webber "Araç sürmek tenis oynamak gibi değil. Tenis oyuncusu maçtan önce ısınabilir. Ben araca oturmalıyım ve titreme sarsıntılarına kadar herşeyi bulmalıyım. Ancak daha önceden karting yapabilirim."

"Bu hale gelebilmek içingerçekten sıkı çalıştım. Melbourne’den önce % 100 hazır olamayacağım konusunda beni üzen bazı haberler oldu. İşimi yapmak için % 100 hazır olacağım." dedi.


Yorumlar

  1. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Bence webber iyi bir pilot. Umarım yarışlara yetişir eski performasından da birşey kaybetmez

  2. katafalk kaya avatarı
    katafalk kaya

    webber siralama pilotu genel olarak.. 10 numarayi hak ediyor genelde :p ama orta grubun basarili pilotlarindandir. takim icin yararlidir, puan toplar. pek risk almaz ama iyidir iyi..

  3. Valla Webberi iyi bir pilot olarak görüyorum, ama iyi bir takımın iyi bir aracını kullanmak şans ister. Webberle şans hiç yanyana olmadı.

  4. Sen yarışa katılsan ne olur katılmasan ne olur.

  5. -130 derecede 3 dakikamı vay anasını be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir