Amerikan Formula 1 Takımı?

yazar:

kategori:

Bugün çıkan haberlere göre Amerika’dan bir Formula 1 takımı için çalışmalar tamamlandı ve bu ayın sonunda resmi olarak duyuru yapılacak.

usf1.com sitesinde logosu görüntülenen takım ile F1’in önde gelen isimlerinden Peter Windsor ve Indycar ve NASCAR’da ünlü olan KEn Anderson isimleri anılıyor.

Daha önceden Williams ve Ferrari ile çalışan 56 yaşındaki Windsor bugünlerde televizyoncu kimliği ile tanınıyor.

Takımın sloganı "Made in America" olacak ve merkez NASCAR’ın ünlü olduğu Kuzey Carolina, Charlotte olacak.

motorsport-total’in haberine göre takım 2010’da F1’e girmeyi hedefliyor ve Bernie Ecclestone ile görüşmeler yapıldı.

Habere göre Kuzey Carolina’daki yeni Windshear rüzgar tünelinin kullanılması için anlaşma yapıldı ve takım Amerikan teknolojisini göstermeyi ve Amerikalı pilotları spora katmayı hedefliyor.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Bence gelsinler ne kadar çok takım ne kadar çok araç o kadar iyi bizim için.dolu bir grid her ülkeden takımlar bence çok iyi olur.şuan 18araç var bi sene sonra kim ne yapıcak belli dğeil.her alanda gelişmiş ülke formula 1de de zamanlar başarı yakalayabilir

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Amerikalılar bu sporda eksik kalsalardı bence iyi olurdu.Bu spora bence Amerika varlığı hiç yakışmıyor.Zaten başarı gösterebileceklerini de pek zannetmiyorum.

  3. chevrolet espriydi zaten:s

  4. chevrolet olmaz chevrolet satılıyor sanırım renault group alıyor chevroleti 4×4 sınıfına yeni giren reno jip satımında adını duyrumak için chevroleti alacak ben öyle biliyorum reno olmasa baska bır grup alacak ama satılacak mutlaka

  5. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Artık f1 le araları düzelir heralde amerika gp si takvimden kaldırıldıktan sonra amerikada yaşayan f1 ciler bu gelişmeden sonra yarışları tekrar evinde izlyebilirler =)

  6. tabikide cosworth motoru kullanırlar:D

  7. made in america da ne motoru kullancaksınız.mercedes ve toyota iyi kapışabilir.Büyük bir pazarı temsil edeceği için güzel olucak,americalıları f1 e çekebilir.

  8. R.SCHUMACHER  avatarı

    yeni bir soluk geliyor desenize bence america ülke yarışınıda 2010 da evine yeniden getirir. bu da america için bir hedef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir