McLaren Yeni Aracı için Tanıtım Planlamıyor

yazar:

kategori:

McLaren, 2007 sezonu için açılışı Valensiya’da coşkulu bir şekilde yapmıştı ama zor geçen bir sezonun ardından 2008 için hazırlıklar daha düşük seviyede.

MP4-23, Ocak ayının ortasındaki Jerez’de özel bir testte tekerlek döndürecek.

Takım tarafından yapılan bildiri: "Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 (ile çalışmalara), 2008 Ocak ayının ikinci haftasında İspanya-Jerez’deki özel bir testte, pist üzeri test programı ile başlangıç yapılması planlanıyor"

"Şu an için herhangi bir tanıtım planlanmıyor ama takım, araç çalıştığında bununla ilgili fotoğraf ve ayrıntıları basına sunacaktır"


Yorumlar

  1. hüso arkadaşım senin teorine göre f1 de hiçbir mühendis takım değiştirmemeli. değiştirirse hapse atılmalı. ross brown ferraride 10 yıl çalıştı şimdi honda ya gitti. ross ferrariden hiçbir bilgiyi hondaya goturmez diyebilirmisin? yada adrian newey redbull a gitti ve mclarenin nerdeyse kopyasını yapmadımı? bunlar normal şeyler. ama bu dediğimiz şey geçmişteki şeyleri alıp bunların üzerinden yeni şeyler üretmek değil. direk gelecekte rakibin ne yapacağının bilinmesidir ve bu yasal olmamalı. örnek olarak kimi nin 18. turda pite gireceğinin bilinmesi… bunla rakibin gelecekte ne yapacağı ile ilgili bilgilerdi. ama senin dediğin şey rakibin geçmişte yaptığı şeyleri içerir ki bunlar zaten sezon sonunda bilinen şeyler sınıfına girer.

  2. en azından McLaren bişeyler söyledi kendi payına düşen, ferrari ne yaptı zamanında utanmadan kullandı McLaren in aerosunu kimse inkar etmesin herkeste biliyor bunu. bir mühendisin legal anlaşmaya sahip olması ertesi sene bilgilerin ferraride kullanıldığı gerçeğini değiştirmez. çıkıp kimse martaval okumasın.McLaren taraftarları hep söyledi suç varsa ceza verilsin diye burda herkes hemfikirdi ama arkadaşın dediği gibi sadece mclaren sıkıştırıldı bu konuda, eğer fia yeni bir sayfa açmak istiyor ve bu milat olacaksa yine kurban mclaren olmuş oluyor, daha önce yapanların yanına kar kalmış oluyor.

  3. mclarenin özür dilemesi aslında durumun vehametini bir kez daha ortaya koyuyor, 1.si ilk kez bir takım özür dileyecek kadar casuslukta ileri gitmis ve ferrarinin datalarının bir cogunu ele gecirmistir. bununla kalmamış bunu aracında kullanmayı planlamıstır. ve bana kalırsa yeni arabasında ferrariden hic bir iz olmaması esinlenmemeside mucize olacaktır. ve bu nedenle demistirki bazı parcaların gelisimini dondurabiliriz

  4. McLaren özür dilemiş miş, McLaren; kapatın artık kardeşim bu mevzuyu demese 2008 yılınıda mahvedecekler.. ne desin McLaren! ama bu bir yandan da çok iyi oldu, artık öylemi öyle ferrari bir daha tombazis gibi casusları McLaren ın içine sokabilirmi. sokamıcak tabiki.keser döner sap döner gün gelir hesap döner. bitmezz

  5. adindar arkadaşım özür dilemek suçunu kabul etmek değil…istersen yazıyı bir kere daha oku.gülünç duruma düşüosun 😉

  6. ya mclaren çıkıp özür dilemedimi? daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz… buna kraldan çok kralcı olmak denir..

  7. Bir son dakika haberi Ferrari firmasının adı değişmiş.bundan böyle FIARRARİ olacakmış.:-P

  8. Kemal iznin olursa " yıllarca formula1 de ferrari dahil bütün takımların yapmış oldukları ve yakın zamanda reno nun ortaya çıkan durumları..belki geçmişte bu kadar büyütülmüyordu dataların sızması ve kullanılması. kabak nedense McLaren e patladı.günah keçisi çok iyi bir zamanda seçildi.adalet denilen şey hep tek yönlü çalışıyorsa buna çifte standart denir. keşke geçmişte McLaren in aerosunu çalan, amortisor ünü kopye eden, soğutma sistemini birebir yapan takımlarada aynı cezalar verilseydi ve bizde adaletin verdiği huzurla F1 izliyor olsaydık. :(( " başka bir şey demiyeceğim.

  9. hala geyik yapıyosunuz
    2007 pilotlar şampiyonu kim?
    olurken fia mı yardım etti?
    alın markalar şampiyonluğu sizin olsun

  10. Kemal arkadaşım süpersin..Ferrari' cilerden ses yok nedense..Yahı ben iddia ediyorum Mosley' in Ferrari' de hissesi var.Yoksa iş yok bu Ferrari takımında bu kadar.Birebirde hep Mc Laren geçti yarışlarda hatırlasanıza..

  11. yıllarca formula1 de ferrari dahil bütün takımların yapmış oldukları ve yakın zamanda reno nun ortaya çıkan durumları..belki geçmişte bu kadar büyütülmüyordu dataların sızması ve kullanılması. kabak nedense McLaren e patladı.günah keçisi çok iyi bir zamanda seçildi.adalet denilen şey hep tek yönlü çalışıyorsa buna çifte standart denir. keşke geçmişte McLaren in aerosunu çalan, amortisor ünü kopye eden, soğutma sistemini birebir yapan takımlarada aynı cezalar verilseydi ve bizde adaletin verdiği huzurla F1 izliyor olsaydık. :((

  12. fia f1'den mclaren ı soğutmayı başardığı gün, kendi rüyasınıda gerçekleştirmiş olacaktır…buna eminim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir