Magnussen’in Öğrenme Süreci Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen yılın başından bu yana bir sürücü olarak geliştiğini, ancak çaylak sezonunda hala öğrenmesi gereken çok fazla şey olduğunu söyledi.

Magnussen’in F1 kariyeri Avustralya’daki podyum ile başlamıştı ancak McLaren gelişim yarışında geriye düşünce sezonun geri kalanındaki en iyi derecesi yedincilik olarak kaldı.

“Geliştiğimi hissettiğim tek bir noktayı söylemek çok zor. Her Formula 1 pilotu gibi bu diğer yarış pilotlarının yaptıklarından çok daha farklı bir iş. Araç ve yarışları öğrendiğimi hissediyorum, daha fazla lastik kullanıyor ve daha fazla pit stop yapıyorsunuz, bu yüzden herşey daha karmaşık ve büyük.”

“Buna alışmak zorundasınız ve bırakacağımı düşünmüyorum. Eğer Jenson’a sorarsanız, en tecrübeli pilot olmasına rağmen onun da hala öğrendiğinden eminim, bu yüzden işler doğru şekilde ilerliyor ve sezonun ikinci yarısına odaklanmış durumdayım.”

“Tüm takımın bir ara verme fırsatı oldu ve rahatlayıp her zamankinden daha güçlü olarak geri döneceğiz. Sıkı çalışmaları için herkese teşekkür etmek isterim, geri döndüğümüzde sezonun ikinci yarısında daha iyi işler başarabiliriz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir