Tony Stewart Pistte Başka Bir Pilota Çarpıyor! (Güncel)

yazar:

kategori: ,

Aracından çıkan ve pistin ortasına yürüyerek Stewart’ı işaret eden 20 yaşındaki Kevin Ward Jr Tony Stewart’ın kullandığı aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Ontario şerifinin kazayı tarifi şu şekilde:

“Spin atan aracın sürücüsü yarış aracından çıktı ve yarış yüzeyine doğru yürüdü. Peşpeşe ilerleyen iki yarış aracı pistte aşağı doğru yürüyen sürücüye yaklaştı ve sürücü yaklaşan iki aracı işaret etti.”

“İlk araç sürücüye çarpmamak için manevra yaptı. Tony Stewart tarafından kullanılan ikinci araç sürücüye çarptı.”

“Sürücüye pistteki tıbbi ekip tarafından müdahale edildi ve FF Thompson hastanesine nakledildi, orada 23:15’te öldüğü açıklandı.”

“Bu noktada, Bay Stewart devam eden soruşturmaya yardımcı oldu.”

Stewart’ın takımı Stewart-Haas’tan yapılan açıklama şu şekilde: “Dün gece Tony Stewart’ın katıldığı sprint car yarışında trajik bir kaza oldu. Tony yaralanmadı, ancak diğer yarışçı hayatını kaybetti.”

“Düşüncelerimiz ve dualarımız ailesi ve arkadaşlarıyla olacak. Halen tüm detayları bir araya getirmeye çalışıyoruz ve bu zor zamanlarda anlayışınızı rica ediyoruz.”


Yorumlar

“Tony Stewart Pistte Başka Bir Pilota Çarpıyor! (Güncel)” için 21 yanıt

  1. Kasıt var mıdır bilemiyoruz, yol toprak sonuçta. İstediğin yere gidemezsin her zaman. Haliyle kaçamazsın da.

    1. muazzam bir yorum.sizin yorumlarınız adeta bir ders niteliğinde.devamını bekliyorum.sizin büyük bir takipçinizim.

      1. Bundan da ders çıkardıysan kara kuşak olmaya hak kazandın samuray! Böyle ileri görüşlülük görmedim 🙂

  2. Polis ve savcılık soruşturmasında olayda herhangi bir kasıt veya ceza gerektirecek suç unsuru olmadığına karar vermiş.

    1. bizim adalet sistemimizi eleştiririz de bunların sisteminde de iş yokmuş demek ki.

      1. Bu soruşturmayı yapanların bir polis savcılık falan değil de pilot olması lazım.

      2. Biliyorsunuz ki eski profesyonel futbolcu OJ Simpson karısını öldürdü. Cinayet Silahı ve karısının kanı bulaşmış kıyafetler ile yakalandı fakat mahkemede aleyhinde kullanılan ana deliller bir “olay yeri inceleme uzmanı” değil de olay sonrasında ilk gelen yerel polis tarafından elde edildiği gerekçesiyle delil yetersizliğinden beraat etti. Amerikan şişirme kültürüne hayatlarının her alanında rastlamak mümkün. Ben Usa’da üretilen CSI dizilerinin sadece suçu daha az ama daha kaliteli hale getirdiği için yayınlandığı görüşündeyim.

  3. Kasıtlı üstüne sürdü veya sürmedi bilemiyorum ama ölen pilot hesaplaşmak için yanlış yeri seçmiş. Yarış karanlık havada yapılıyor ve başka bir pilotta çarpabilirdi. Çok üzücü bir durum gerçekten, izlerken çok kötü hissettim kendimi.

    1. Karanlık hava, viraj çıkışı ve kapkara bir tulum. Ancak Stewart’ın onu görmediğini zannetmiyorum. Hem önündeki hem de arkasındaki pilotların Kevin Ward’ı görüp yavaşladığı ortada. Herkes görüyorken Tony Stewart’ın fark etmemesi mümkün değil.

  4. Guvenlik ciddi bir sikinti sari bayrak sallanmiyormu hicbir sey olmamis gibi yaris devam ediyor carpan pilotu ne ile ilgili suclayacaklar merak ediyorum.. bide rahmetli pilotun araci 13 numara ….

  5. Nascar’da özellikle çoktur,yarış içinde pace car içerideyken pilotun aracına yaklaşıp atar yapmak

    tabi bu tarz bir seride pace car olup olmadığını bilmiyorum.Hakemleri de boşuna koymuşlar,adam piste çıkmış durduran yok.Bilerek çarptığını düşünüyorum,ceza alsın da aklı başına gelsin.Tabi Ward Jr. da sinirinin bedelini ölümle ödemiş,onun yaptığı da savunulamaz.

    http://www.youtube.com/watch?v=wwc8obMmv7o

    1. En azından Matt çamur atayım, korkutayım diye gaza köklememiş, üzerine sürmemiş.

  6. özellikle Nascar’da sık sık yapılan bir harekettir,çarpan araca yarış içinde veya sonunda yaklaşıp atar yapmak

    Tony Stewart zaten sinirli biri,biri çarpınca deliriyor.Ben bilerek çarptığını düşünüyorum,umarım ceza alır ve aklı başına gelir

    2 sene önceki olay …

    http://www.youtube.com/watch?v=wwc8obMmv7o

  7. Stewart denen katil resmen çocugun üzerine sürmüş.

  8. Ölünün arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama dürüst olmak gerekirse kaza oldu diye piste çıkıp aracın önünü kesmeye çalışmak geri zekalıca bir hareket. Olacağı budur.

    Tony Stewart kasten mi çarptı bilinmez, (Bana hiç de kazadan kaçınmaya çalışıyormuş gibi görünmedi.) ama Kevin Ward aptallığının bedelini ödedi bence.

  9. Bu arada videoyu dikkatli izlerseniz Ward’ın kazasına neden olan şey 14 numaralı Stewart’ın aracıyla kontak yaşaması. Buna kızmış sanırım ve piste yönelmiş Stewart’ı işaret ederek yaklaşıyor ve Stewart pilota çarpıyor. Burada hatanın bir kısmı piste yönelen pilotta ancak bir kısmıda Stewart’ta görünüyor. Kaza olmuş noktada bu tarz extrem hareketler yapmak bukadar yakın gitmek pek iyi niyet göstergesi değil. Belkide tamponla ufaktan bi çarpmak istedi ve fazla kaçırdı.

  10. bu çarpan adam için bir suç duyurusu bir soruşturma açılmış mı? ölen pilotta da kabahat var da ne işin var sanki deliyle deli olmuşsun hayatına mal olmuş değer mi. bu çarpan adam da kasıt var bence net. hiç yavaşlamadan çarpıp fırlatmış adamı.

  11. Son birkaç yıldır sürekli olmak üzere uzhnca bir süredir nascar ile ilgileniyorum bu namı diğer adıyla dumancı Tony Stewart tam bir deli hatta zırdeli. Daha önce birçok yarışta çeşitli sebeplerle başka pilotlara saldırdı devam eden yarışta yürüyerek piste dalıp yarış sırasında takıştığı pilotlara kask fırlattı vs vs. Aynı zamanda 3 defa a nascar sprint cup şampiyonu oldu ki son şampiyon olduğu 2011 de play off yarışlarının yarısını kazanarak kendisine oha dedirtti. Bence bilerek ezmiş olabilir. Artık neye ve ne kadat sinirlendiyse!!

  12. Sanki bilerek çarpmış gibi ya. Çok tuhaf. Olucak iş değil.
    Yani bilerek çarpmadıysa bile biraz çamur atayım üstüne geçerken de sinir edeyim mantığıyla bi üstüne kırma hareketi var gibi. İstemli ya da istemsiz bilemem ama orda Stewart’ın bi pislik yaptığını düşünüyorum. Sonuçları çok acı verici olmuş malesef.

  13. Tony Ward Jr. arkadaşlar. Adam ölmüş malesef.

    1. Kevin Ward Jr. pardon.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir