Montezemolo Alonso ve Raikkonen Söylentilerine İnanmıyor

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Luca di Montezemolo Fernando Alonso ve Kimi Raikkonen’in gelecekleri konusundaki söylentileri ciddiye almıyor.

Ferrari’nin sezona kötü başlaması Alonso ve Raikkonen’in iyi sonuçlar almalarını engelledi ve her iki pilotun da takımdan ayrılacağı söylentileri ortaya çıktı.

Ancak Montezemolo her iki sürücünün de şanslarını Ferrari’de deneyeceğine inanıyor.

“İki harika şampiyona sahip olduğumuz için şanslıyız, takımın tekrar rekabetçi olması için çalışıyorlar. Elbette her yaz sorunlardan yola çıkılarak bir çok dedikodu yapılır ve pilotların maaşları hesaplanır.”

“Bu yazın da aptal hikayelerle dolu olacağını biliyorduk. Sürücülerimiz en iyi formlarında olmalılar ve rahat etmeliler. Hala uzun bir sezon var ve Fernando ve Kimi’nin harika durumda olmalarına ihtiyacımız var. Kimi’ye gelince, baba olacak ve en iyi dileklerim onun için.”

Montezemolo Marco Mattiacci’nin getirilmesinden bu yana yakın gelecekte takımın iyi sonuçlar almasını sağlayacak değişiklikler yapıldığını da belirtti.

“Derin değişiklikler yapıyoruz, bu organizasyonel, yaklaşımsal ve kültürel alanlarda oluyor. Önemli kararlar aldık ve ciddi ilerleme kaydettik. Tüm bu çalışmaların sonuçları her zaman görünür olmaz. Amacımız en kısa sürede tekrar rekabetçi olmak.”


Yorumlar

“Montezemolo Alonso ve Raikkonen Söylentilerine İnanmıyor” için bir yanıt

  1. Alonso 5 yıldır bekliyor ve sizin şampiyon olmanız için bekleyecek zamanı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir