Boullier: McLaren’ın Egolarını Kıracağım

yazar:

kategori:

Eric Boullier McLaren’ı F1 gridinin önlerine çıkarmak için çalışırken bazı egoları kırmaya hazırlandığını söyledi.

Boullier takımın yeniden yapılanma sürecinde bölümlerin bir arada çalışabilmelerine odaklandıklarını ve gerekirse daha fazla değişiklik yapılacağını belirtti.

“Bu ekip şampiyonada çok fazla yarış kazandı. Neden birlikte çalışamasınlar ve hedefe ulaşamasınlar ki? Bu kültür ve doğru liderliği getirme işi, doğru yönetim ve doğru süreçlerle herşey mümkün.”

“Bu biraz zaman alacak ve bazı egoları kırabilir, ancak takımda biraz değişiklik olacak, çünkü bir kitabı kapatıp yeni bir tanesini açmalıyız.”

“Daha önce olduğu gibi başarılı olmak istiyoruz, McLaren’ın çok başarılı bir tarihi var, bu yüzden en baştan başlamayacağız. Bence herşeyde en iyiyiz, sadece yeterince işlenmiş değiliz, bu da yakında olacak.”

“Son aylarda pist üzerinde geri kalmayı durdurduk. Bu düşme sürecini durdurmak her zaman zordur, ancak durdurduk gibi görünüyor.”

“Üste çıkmak için zamana ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Gerçekçi olmalıyız, en azından gelişiyoruz gibi görünüyor. Bence yılın sonunda McLaren’ı önmüzdeki 10 yıla götürecek yapılanmanın %95’i tamamlanmış olacak.”

 


Yorumlar

“Boullier: McLaren’ın Egolarını Kıracağım” için 3 yanıt

  1. マクラーレン (spä2000) avatarı
    マクラーレン (spä2000)

    Sonuç üretmeyen kişisel egoları kırabilir (bu tarz cümleler kurabildiğine göre patron Eric’e açık çek sunmuş demektir), ama kurumsal egomuzu güçlendirse hiç fena olmaz..

    Belki kişisel egolarıda kırmamalı onlara yön vermeli. Malum ego bir çeşit enerji doğru kanalize edildi mi müspet sonuçlar elde etmek vs. vs…

  2. Alpay Rüzgar avatarı

    bu adam Ferrari ye gelmeliydi

  3. Nedense Martinden daha çok güven veriyorsun bana. Martin iyi insandı ama güven vermiyordu tam bir patron değildi bence.

    Eric bence aradığımız kan. İnşallah yakın bir zamanda göreceğiz bunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir