Williams: “Takımın Canlanmasında Pilotlar Etkili Oldu”

yazar:

kategori:

Williams’ın Takım Patronu Vekili Claire Williams, Felipe Massa ve Valtteri Bottas’ın takımın bu seneki yeniden dirilişinde etkili olduğunu söyledi.

Geçen sene tarihinin en kötü sezonunu geçiren Williams bu sene oldukça güçlü bir sezon geçiriyor ve Bottas 3 defa podyuma çıktı. Williams ise takımlar şampiyonasında Ferrari’ye karşı 3.lük mücadelesi veriyor.

Williams “Onlar etkili oldular. Geçen sene Felipe’yi takıma aldığımızda o deneyimdeki bir sürücüyü alarak çok ciddi olduğumuzu açıkça gösterdik. Bu bir mesajdı.”

“Takım için ve aracın gelişiminde çok büyük bir yere sahipti. Herkesi canlandırdı.”

“Aynı şekilde Valtteri de çok iyi. Şu anda pilotlar şampiyonasında 5. sırada ve bazı yarışlarda harikaydı. Yarışta ne kadar istikrarlı olduğunu gösterdi.”

“Bu sene bizim için olağan üstü bir iş çıkardı. Her iki sürücümüz de iyi iş çıkardı. Gerçekten sürücü kadromuzdan çok memnunuz.” dedi.


Yorumlar

“Williams: “Takımın Canlanmasında Pilotlar Etkili Oldu”” için 2 yanıt

  1. mercedes motoru ve takımın uyumlulugu sayesınde cok ıyı ıs cıkarıyorlar…ama motor bunda belırleyıcı…bottas hulkenberg olsaydı cok daha guzel olurdu..yanı orta sınıf bır surucu bu motor ve aracla ıyı ısler cıkarabılır bu takımda aslında

  2. Bu takımda Webber’i görmek isterdim. Yanında da Bottas veya Hülkenberg.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir