Massa, Ferrari'nin Geliştiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, testlerdeki olumsuz hava koşullarına rağmen F60’ın Bahreyn’de gelişim gösterdiğini söylüyor.

Bahreyn’de ilk günde sis nedeniyle sabah seansı ertelenmiş ve ikinci günde de kum fırtınası nedeniyle seans kırmızı bayrakla durdurulmuştu.

Ancak Massa, F60’ın kontrolünün Mugello’daki testlere göre daha iyi olduğunu ve takımın tüm ayarları % 100 bulmaya yakın olduğunu söyledi.

İki günde toplamda 115 tur kaydeden Brezilyalı, "Bugün rüzgar ve kum fırtınası yüzünden çok az sürüş yapmamız biraz kötü oldu. Yine de Sakhir’de şimdiye kadar yaptığımız işten memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Dün, daha fazla tur attık ve araç Mugello’da olduğundan daha iyiydi. Daha stabil, sürüş yapmay daha kolay vetur zamanları iyi." diye konuştu.

Massa, bugün sadece 17 tur atabildi ancak günün en hızlı ismi oldu.

"Dün yazılımda yaşadığımız küçük problemin ardından bugün KERS’i kullanmamız gerektiği gibi kullanabildik.  Diğer alanlarda hâlâ yapacak çok iş var ama doğru yönde ilerlediğimizi düşünüyorum."

Massa, perşembe ve cuma günleri için kokpiti takım arkadaşı Kimi Raikkonen’e devredecek.


Yorumlar

  1. Hadi bakalım o kadar ufak problem olucaktır güzel bir başlangıç.Yarın kimi raikkonende umarım herhangi bir sıkıntı ve sorun olmadan güzel tur zamanları kat edilen yol ve pek çok veri ile tamamlar test gününü.aracın gelişmesi çok önemli.Özellikle bu sene o kabus dayanıklılık problemlerini görmeyeceğimize inanıyorum

  2. elif çivici avatarı

    bu iyi haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir