Schumi, Motorsiklet Kazasından Yara Almadan Kurtuldu

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, Uluslararası Almanya Superbike Şampiyonası hazırlıklarında Cartegena’da yaptığı testler sırasında geçirdiği motorsiklet kazasından yara almadan kurtuldu.

Alman pilot, kazanın ardından kontroller için hastaneye götürüldü ancak internet sitesinde yaptığı açıklamada iyi olduğunu ve ciddi bir sakatlığının olmadığını söyledi.

Schumacher sitesinde, "Bugün, Cartegena’daki testlerde bir kaza geçirdim ve önlem olarak hastaneye gittim. Kontroller önemli bir şeyin olmadığını gösterdi ve ben iyi olduğumu buradan söylemek istiyorum." dedi.  

Schuamcher’in bir sözcüsü de, kaza anında Schumacher’in bilincini yitirdiği ve ambulans ile hastaneye götürüldüğü konusunda çıkan haberleri yalanladı.

Schumacher’in önlem olarak gece boyunca hastanede kalıpp kalmayacağı belli değil. 

Söylentiler, kaza Schumacher’in tümsekli bir virajda fren esnasında kontrolü kaybettiği ve kaza geçirdiği yönünde. Ancak Schumacher kaza anına kadar oldukça rekabetçi tur zamanları elde ediyordu.


Yorumlar

  1. can ertuğrul avatarı

    inş.oLedir yaw luris 🙂 bnm aldıgm hbr yanls cıkar :)))

  2. benim aldığım habere göre de turp gibinmiş masallh

  3. can ertuğrul avatarı

    Schumacher'in Ense Ve omuzlarında hafif yaralanmalar olmus Ve 2 kaburgasıda kırıkmıs baska sitelerden aldıgım hbr'Ler kadarıyla :S üzüLdüm schumi adına,eger dogruysa 🙂

  4. aman schumi aman dikkat et ya bu adam deli ya vallahi billahi :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir