Gutierrez: “Başka Takımlarla Görüşüyoruz”

yazar:

kategori:

Sauber’in Meksikalı sürücüsü Esteban Gutierrez, menajerlerinin 2015 için başka takımlarla görüştüklerini açıkladı.

Telmex destekli Gutierrez, geçen seneden beri Sauber’de yarışıyor. 2015 planları için Gutierrez “Sauber ile görüşüyoruz ancak başka takımlarla da görüşmeleri başlattık.”

“Hangi yönde ilerleyeceğimize karar vereceğimiz bir dönemdeyiz. Önümüzdeki iki ay içerisinde karar vermemiz ve tüm seçenekleri değerlendirmemiz gerekiyor.”

“Sauber benden mutlu ve birlikte devam etmek istiyor.” dedi.

Gutierrez ayrıca Ferrari motoru kullanan Sauber’in sıradaki Belçika ve İtalya yarışlarında zorlanacağını söyledi.

Gutierrez “Aracı sürmek zaten çok zor. Bir çok alanda çok karmaşık bir araç ancak sezon başından beri geliştiğimizi düşünüyorum.”

“Ancak gerçek şu ki özellikle düzlüklerde sorunlarımız var. Kısa vadede Spa ve Monza bizim için iyi olmayacak.” dedi.


Yorumlar

“Gutierrez: “Başka Takımlarla Görüşüyoruz”” için 5 yanıt

  1. force ındıa:kobayashi-alegersuari
    williams:sutil-grosjean

    güzel olurdu bence….

  2. Yeni F1 bu yani. Son zamanların en psikopat geçiş yapabilen pilotu Kobayashi koltuksuz, Hülkenberg’in ne yaptığı belli değil. Ama Gutierrez’in, Perez’in, Ericsson’un yeri sağlam. Hadi Maldonado biraz daha yetenekli bunlardan, ama yine de yetersiz.

    Boşuna demiyorlar, şimdi Senna dirilip gelse koltuk bulamaz. Eskiler bir şekilde 4-5 senelik kontratlarla kapağı atmışlar büyük takımlara hala ekmeğini yiyorlar. F1’in yaş ortalamasının biraz düşmesi gerek.

  3. bu adam da hıc bır ısık yok ve takımlarla gorusebılıyor…o zaman bottasın kvyat ın ferrarıyle falan gorusuyor olması lazım..

  4. nice pilot bu kurtlar sofrasında yok oldu, bu en ufak parıltı göstermeyen eleman hala takımlarla görüşüyor. ne destek varmış öyle arkasında.

    1. para nin gucu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir