Hamilton: “Rosberg’e Karşı Yarışmak Poker Oynamak Gibi”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, takım arkadaşı Nico Rosberg’e karşı yarışmanın poler oynamaya benzediğini söyledi.

Mercedes pilotlarının şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun 2. yarısına girerken, Rosberg Hamilton’un 11 puan önünde yer alıyor.

Hamilton “Bu seneki mücadele çok yoğun geçiyor. 2007’de Kimi Raikkonen’e ve 2008’de Felipe Massa’ya karşı yarışırken onlar farklı takımdaydı ve onların araçlarının farklı güçlü, zayıf yönleri vardı. Ben ise takımımda onlara karşı gerçekten mücadele eden tek isimdim.”

“Şimdi ise benimle aynı araca sahip olan birisine karşı yarışıyorum. Aynı verilere ve geri bildirimlere sahibiz. Bu yüzden  önde olmaya çalışmak gerçekten zor.”

“Poker oynamaya benziyor. Elinizde bir set kart var ve diğerlerinin neye sahip olduğunu bilmemesi gerekiyor. Ancak Nico ve ben birbirlerimizin kartlarını görüyoruz. Bu yüzden birbirimizi yenmemiz daha zor.”

“Bu durum farklı takımdaki sürücülere karşı mücadele etmeye göre daha mücadeleci çünkü küçük farklar yaratmak için yollar bulmanız gerekiyor. Her zaman ilerlemeniz gerekiyor.”

“Sadece iyi olmanız yeterli olmaz. Sınırları zorlamanız lazım çünkü ne zaman bir adım atsanız diğeri de aynı adımı atıyor. Bunu sürekli yapmanız lazım.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Rosberg’e Karşı Yarışmak Poker Oynamak Gibi”” için 11 yanıt

  1. İyi yorum yapmış takım arkadaşına karşı yarışmak diğer pilotlara karşı yarışmaktan daha zor demiş doğru demiş

  2. Hamilton bu aralar fazla konuşmaya başlamış.Dikkat etsin bu sene bu araçla da şampiyon olamazsa kendisi açısından hiç iyi olmaz.

    1. Bu aralar derken adam neredeyse 2 haftadır hiç konuşmuyor bırakında yarış haftasına girmişken bir iki cümle bişey desin 🙂

      1. Bu aralar dediğim bu sene sesi fazla çıkıyor.Konuşmaları da çok iğneleyici.

        1. Lewis McLaren döneminde bile susup oturan bir pilot değildiki. mantıklıda konuştugu olurdu saçmalardı da o yüzden bu sene çenesinin düşmeside çok normal adam şampiyonluk mücadelesi veriyor sonuçta tüm basın peşinde illaki konuşmak durumunda kalıyor.

  3. rosberg power avatarı

    Hamilton “Bu seneki mücadele çok yoğun geçiyor. 2007′de Kimi Raikkonen’e ve 2008′de Felipe Massa’ya karşı yarışırken onlar farklı takımdaydı ve onların araçlarının farklı güçlü, zayıf yönleri vardı. Ben ise takımımda onlara karşı gerçekten mücadele eden tek isimdim.”

    Çok iddaalı bir cümle demek ki Alonso bir işe yaramıyordu tarzı bir şey çıkıyor burdan.

  4. Hamilton iyice kendine antipati gelistirtti kendini tekel gorme dusuncesi sampiyon olsa dahi antipatik duruyor

  5. F_Alonso Diaz avatarı

    Böylece kendinde itiraf etmiş oldun 2007 yılında Alonso’dan daha üstün bir araçlan yarıştığını.

    “Şimdi ise benimle aynı araca sahip olan birisine karşı yarışıyorum.” Demen zaten herşeyi açıklıyor..

    Zamanında diyorduk ama kimse inanmıyordu nedense. Yanlız Lewis’çiğim 2007 de üstün bir aracın varkende sozunu aynı puanlan bitirmiştin takım arkadaşınlan. Nereye tek yarışıyordun. Macaristan da adam gibi çağrıldığında pite geleydin, Alo da sana gıcıklık yapmaz, 5 sıra geriden başlamaz ve o sene şampiyon olurdu. O mevzuda Alonso düşmanı çok olduğu için hemen Alo’yu suçlamışlardı da işin aslını sende biliyorsun, ne diyelim.

    Yavaş…

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      beni ilgilendirmemesine rağmen bu yoruma cevapsız kalamazdım la adam kimi ve massa ferraride ben mclarende yarıştım diyor senin yazdıgın şeyi bu cümleden çıkaran birinin artık kendini bu işe kaptırdığı ve sınırları zorladığı ortaya çıkıyor

      1. Kahkaha attim yemin ederim 😀
        Bu roportajdan bu yorumu cikarmak artik dicek bisey bulamadim .

      2. seni ilgilendirmediği kısmı doğru .gerisi teferruat.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir