Bourdais Hayati Kararı Beklemekten Memnundu

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, bugün Jerez’de Scuderia Toro Rosso ile testlere geri dönüp dönemeyeceğini görmek için beklemekten memnun olduğunu söyledi.

Takım, Fransız pilotun bir sezon daha kendileri adına yarışacağını geçen hafta duyurmuştu ve Bourdais bugün, Aralık ayından bu yana ilk kez F1 aracı kullanıyor.

Bourdais: "Gerçekten bir oyunun bitmesini beklemek gibi bir şeydi. Ne yapaıyor olacağıı bilmek ve geçen sne başladığımız ilişkiyi devam ettirebilmek iyi."

"Bu, özel ve profesyonel hayatınızda büyük bir mesele. Bu yüzden, bu şeklde çok daha iyi. Sezonun yakın zamanda başlayacak olması ve buna odaklanabilmemiz iyi."

Geçen sene 4 puan toplayabilen Bourdais, Formula 1’deki ikinci senesinde kabiliyetlerini ortaya koyacağını söyledi.

Bourdais: "Her zaman kanıtlayacak bir şeyleriniz vardır. Yarışma işte bundan ibarettir. Bir gün kral olabilirsiniz ve bir sonraki etkinlikte insanlar bunu unutmuştur. Yine güçlü olmalısınız. Aksi takdirde bir hafta önceki yaptıklarını unuturlar."

"Ama kişisl olarak neler yapabileceğimi biliyorum, açıkçası herşeyi kontrol edemediğiniz karmaşık bir sistem ve bazen çok iyi çalışıyor, bazen de çalışmıyor. Olay bundan ibaret"

2008 özelliklerinde aracı ile iki gün test yapacak olan Bourdais, gelecek ay 2009 aracını ilk defa kullanmayı dört gözle bekliyor.

Bourdais: "Yeni aracı kullanmayı dört gözle bekliyorum. Sonuçlar, 2009’un nasıl nasıl olacağı üzerine büyük etkide bulunacak. Açıkçası kötü bir araçtaki iyi bir pilot, bir şey yapamayacak, tersi de tabi. Herşeyin bir arada mükemmel bir şekilde çalışmasını sağlamanız gerekiyor."

"Elimizden gediğince çok puan toplamak istiyoruz, geçen seneki gibi. Geçen sene bir çok fırsat kaçırdık ve umarım bu sene daha iyi şansımız olur"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir