Schumacher, Kazanın Ardından İyi Durumda

Yedi F1 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher, İspanya’da testte geçirdiği kazadan sonra iyi olduğunu ve evinde kndisine bakıldığını söyledi.

Schumacher, Çarşamba günü pistte geçirdiği kazanın ardından hastaneye götürülmüş ama sonrasında taburcu edilip evine gönderilmişti.

Bugün kendi sitesinde yazan Michael Schumacher: ” Bir çok ‘Geçmiş olsun’ dilekleri için teşekkür ederim ama bugün iyiyim.”

“Belki de her zamanki gibi kolay ifade edemiyorum ama bütün kontroller gösteriyor ki herşey yolunda”

Çarşamba günü İspanya medyasındaki yanlış haberler, 40 yaşındaki Schumacher’in bir kaç yerinden yaralandığını ve kazanın ardından bilincinin kapandığını yazmıştı.

Ama Alman spor ajansı SID’e konuşan Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, Schumi’nin sert bir düşüşten fazlasını yaşamadığını ve kafasını asfalta çarpması sonrasında belki de kısa süreli bilincinin kapanmış olabileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. Bora Subaşı avatarı

    Sen benim yüreğime inme indirecekceksin Schumi. Bay E'nin dediği gibi bu iş senin için tehlikeli.. çünkü sen asla orta bir sürücü olmak istemiyorsun ve limitleri zorluyorsun.

  2. barış özbek avatarı
    barış özbek

    bu kadar akıllı olan biri ancak bu yaptığı işin farkında değil(*).Wain rainey in felç olduğu yarışı dün gibi hatırlıyorum.1 milyar euro yu eşi dostu yer o da pipetle yemeğini yudumlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir