Foto Video: 2008 TRF1 Karting Ligi Galası

yazar:

kategori:
2008 TRF1 Karting Ligi Sezon Klibi
 

Bilgisayarınıza İndirmek İçin Tıklayınız

 
Gala Gecesinden Görüntüler
 

Fotoğraflar


 

 


Yorumlar

  1. Bende ordaki ödül alan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum,ilk defa aranıza gelmeme rağmen çok samimi ve güzel bir gece oldugunu gördüm.Sezon klibide çok güzel olmuş ellerinize saglık

  2. güzel bir akşamdı ödül alan herkesi bir kez daha tebrik ediyorum. o akşam bizi kırmayarak yanımızda olan bütün arkadaşlarımada teşekkürler.

  3. güzel bi sezon ve güzel bi gala oldu.gülmez eline emegine saglık çok iyi bi sezon klibi olmuş .herkese teşekkürler

  4. Sonlara doğru Retierment olayları güzel olmuş. Özellikle bizim gece beylikdüzünde o müzikli video cuk oturmuş. Pilot görüntülerini ve pist dışana biraz daha yer versen çok daha iyi olacaktır. Çünkü ligde bayağı bir hareketlilik vardı videoda çok az olay gördüm.

    Zamanın olursa hemen hemen her olayı kısa kısa tutan video yapabilirsin.

    Gala'nın tamamnı izlemek kısmet olmadı henüz… Sunucu galayı sunarken arkada F1 görüntüleri vardı gözüme çarpan buydu… Birde Genel yayın yönetmeni Abdullah ÇELİK fiyakaymış büyük patron bile gelmiş.

    Diğer sezonda herkese başarılar. Birbirinizi kırmadan, kazanmayı isteyerek ama başkalarına zarar vermeden bunu başararak kazanılan yarışların olduğu bir lig olur umarım.

    En büyük düşünce şudur ben karşımdakinin durumunda olsam ne olurdu, bunu düşünerek hareket ediyorsanız zaten olay bitmiştir, ama bunu düşünerek bazı hareketler olursa olay zaten kopmuştur.

    Bu ligin kurulmasında yardımcı olan Orhan abi ve Fatih'i kutluyotum. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hafızamızdaki anılarda kalacak bir oluşum gerçekleştirildi ve bunun içinde bulunduk. Daha iyilerini diğer arkadaşlar yaşar umarım.

    Kolay Gelsin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir