Söylentilere Göre Honda Kurtuldu, Senna Geliyor

yazar:

kategori:

Yükselen söylentilere göre şu anda Honda olarak bilinen F1 takımı geleceğini güvence altına aldı ve sezon açılışı Avustralya GP için hazırlıklar yapıyor.

Fısıltı gazetesi takım patronu Ross Brawn’ın, Brackley’deki merkezde çalışma arkadaşlarına, Honda’nın spordan aniden ayrılmasının ardından 2009 sezonu için çözümün bulunduğu konusunda brifing verdiğini söylüyor.

Söylentilerin ayrıntıları, yeni bağımsız takımın Mercedes-Benz motorlu ve Jenson Button’un takım arkadaşının Brezilyalı çaylak pilot Bruno Senna olacağı.

Melbourne’ye 40 gün kala bu söylentilerin gerçek olması gerekiyor çünkü Honda’nın planlarının ve isim değişikliğinin yakın zamanda yapılması gerekiyor.

Anlaşmalı pilot 29 yaşındaki Jenson Button, 10 km.lik bir küçük maratonun parçası olduğu geçen Pazar, geleceği konusunda ümitliydi.

Kişisel internet sayfasına konuşan Button: "Antrenman gerçekten iyi geçiyor ve umarım bunu bir iki hafta içinde iyi bir şekilde kullanabiliriz"

"Umuyorum ki Melbourne’de gridde olacağım"


Yorumlar

  1. Hadi bakalım zaten yeni sezona şurda ne kaldı.Jenson Button ve Mercedes motoru ile iyi bir şasi paketi özlenen günleri geri getirir umarım.Button benim daima bir numaralı adamım ve öyle kalacak…

  2. elif çivici avatarı

    hele şükür inş geri dönerler..senna da biraz geç kaldılar her şey için ama toparlar kanında var onun 😀

  3. bu süper haber işte brezilyalılar almış hondayı button senna ikilisi olacak gridde 20 arac süper olacak umarım honda kısa sürede eksiğini giderir yeni ismi ne olacak acaba takımın

  4. bu süper haber işte brezilyalılar almış hondayı button senna ikilisi olacak gridde 20 arac süper olacak umarım honda kısa sürede eksiğini giderir yeni ismi ne olacak acaba takımın

  5. tolga soydan avatarı

    button umarım boşta kalmaz

  6. Kalan sürede ne kadar başarılı olurlar tahmin etmek zor.Ama umarım Honda nın mirası yarışır.Mercedes motoru kullanmaktan başka şaanslarıda yok zaten.avantaj sağlamasını diliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir