Vergne: “F1’de Kalmayı Hak Ettiğimi Göstermeye Çalışacağım”

yazar:

kategori:

2015’te Toro Rosso koltuğunu F3’te mücadele eden Max Verstappen’e kaptıran Jean Eric Vergne, Formula 1’de kalmayı hak ettiğini düşünüyor.

Red Bull programında yer alan ancak Toro Rosso’dan ayrılacak olmasıyla muhtemelen Red Bull’dan da ayrılacak olan Vergne, son 8 yarışta kendisini kanıtlayarak gelecek sene koltuk kazanmayı umduğunu söyledi.

Vergne “Her zaman Red Bull ve Toro Rosso’ya minnettar olacağım. Sürmek için param olmadığında bana devam etme şansı verdiler ve Formula 1’e getirdiler.”

“Her zaman yarışı tamamlayamayan zor bir araçla harika yarışlarım oldu. F1’de kendime yer edindim ancak sadece F1’de değil. İyi bir koltukta yarış kazanabileceğimi biliyorum.”

“Aksi takdirde burada olmazdım. Sırf F1’de olmak için ve F1 pilotu olduğumu söylemek için  olmayı seven bir sürücü değilim. Bu fırsatı kullanarak kendimi göstereceğim.”

“Bu sene podyuma çıksam bile aynı durumda olurdum. Toro Rosso genç sürücüler için bir takım. Ne kadar harika olduğunuz önemli değil.”

“Ve kimsenin benim yaptıklarımdan daha iyisini yapabileceğini düşünmüyorum. Ne yazık ki  tüm yarış dışı kalmalarım neredeyse görünmez oldular.”

“Toro Rosso direksiyonu arkasında bir çok şey gösterdim. 3 sene önce bana verdikleri gibi bu sefer Verstappen’e şans verecekler.”

“Sonuç olarak Toro Rosso genç sürücüler için bir takım. Ben bu takım için çok yaşlıyım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir