Honda Racing 2009'da Yarışacağından Emin

yazar:

kategori:

Honda Racing Patronları, 2009 sezonuna başlamaya yeşil ışık yakmaya oldukça yaklaştılar ancak açıklama için Mercedes-Benz’e yeteri kadar fona sahip olduklarını garantilemek zorundalar.

Son çıkan haberler de takımın ilk yarışlar için geleceğini garantilediği yönündeydi.

Ancak şu anda Honda Racing’in önündeki tek engelin, Mercedes-Benz’e tüm sezon için tahmin edilen yaklaşık 7.15 milyon pound’u garanti etmesi olduğu tahmin ediliyor.

The Guardin’a konuşan Mclaren’in yeni takım patronu Martin Whitmarsh "Sporun yararına onlara yardımcı olmak için elimizden gelen en iyi teklifi yaptık." dedi.

Haberlere göre aynı zamanda Ross Brawn hafta başında tüm çalışanlarına geleceklerinin iyi olduğu yönünde e-posta gönderdi.

Honda’nın çekildiğini açıklamasına rağmen Honda Racing takımı yeni araç üzerinde gelişimi şu ana kadar sürdürdü ve sezonun ilk yarışı Avustralya’da takım piste çıkmayı umuyor.


Yorumlar

  1. Ross Fry Racing Falan mı olacak isimleri.

  2. renault veya bmw onlar için en iyi tercih bnce nası olsa kendi kerslerini kendileri geliştirdiler halil arkadasıma katlyrm bmw iyi bir seçim olur ama olmazsa renault motoru iyi olablr cunku renault kendi kullandığı motoru redbullada veriyor ferrari mesela aynı seyı yapmıyor daha gucsuz bır motor veryr genede secım hondanındır ben basarılı olcaklarına ınanyrm 2009 ıcın en cok hazırlk yapan takımdı honda ama kötü oldu anı cekılme genede calsımalar aksamamstr sanrm ıyı bır alıcı ve ıyı bır motorla sezonun ıkncı yarısında podyum mucadelesı yapablrler belkı

  3. anlamadığım şey neden bmw motoru kullanmıyorlar.diğer ana takımlar bir takıma destek veriyor.mesela ferrari str ye, reno redbull a, mclaren forc india ya, wtoyotada williams a tedarik ediyor geriye kalan bir bmw yani onuda honda yaparsa bmw motoru harika bir eşitlik olur vede bmw motor gelişimi açısından daha fazla km olur.valla geri gelsinlerde ne motoru kullanırsa kullansınlar isterse murat 131 motoru kulansınlar. :}

  4. enes pervane pervane avatarı
    enes pervane pervane

    niye biz mercedes motorunu alması kötümü oldu hiç ümitli değilmiyiz geçen seneden beri arabayla uğraşıyorlar.

  5. teknik destek verilecek bir zaman kalmadı Brawn da kabul etmez gibi geliyor bana Mercedes motoruna bile mecbur kaldılar biraz.

  6. sadece motor. mercedes adınma konuşmuş martin.

  7. sadece motormu yoksa başka teknik destekte verecek mi Mclaren,çünkü açıklamyı Martin yapmış..

  8. hadi yaa inşallah…

  9. Hondayı sevmeyen mclarenci varmı

  10. Larien Larien avatarı

    mclarenden motor almaları iyi değil. ama bir zamanlar honda-mclarendi zaten değil mi… senna nın 3 şampiyonluğu da mclaren-honda adı altında kazandı. ve bruno senna nın da f1 e gelmesiyle çok acaip hisler yaşayacağız gibime geliyor.

  11. ama işte o zaman honda olmıcaklar:)

  12. kaan kaanhan avatarı

    bizamanlar honda bize motor verirdi şimdi biz onlara verecez 😛

  13. çünkü aslında takım hala hondanın:) yani bildiğimiz kadarıyla satılmadığına göre ve mart ayına kadar da fiilen varlık gösterecekleri honda tarafından kasım-aralık aylarında açıklandığı için onlar şuanda honda, mesela çalışanların maaşını şuanda honda veriyor, satılana veya kapanana kadar da böyle sürer

  14. iyide niye hala honda adı 😀

  15. inşallah yarışırrr arabalarını çok merak ediyorum sezon içinde kullandıkları arabanın gelişimini durdurup 2009 araçlarına yönelmişlerdi bakalımm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir