Basın: "Honda/Senna Haberi Doğru Değil"

yazar:

kategori:

Bruno Senna’nın gelecek yıl Honda ile Formula 1’de ilk kez yarışmak için imza attığı konusunda haberlerin asılsız olduğu söylendi.

İngiliz The Daily Telegraph gazetesinin ortaya attığı iddiaya göre Brackley kökenli takımın geleceği ile ilgili genel öneriler şimdi daha açık

Haftasonu yeralan haberde Senna’nın takıma gelmesiyle içlerinde Petrobras ve Embratel gibi Brezilyalı yatırımcıların da birlikte geleceği iddia edildi.

Telegraph gazetecisi Tom Cary konu ile ilgili şunları yazdı: " Bununla birlikte haberler yalnızca Senna’nın bunun doğru olduğuna inanmadığı ile ilgili değil fakat Petrobras Honda ile olan sözleşmesini 2009 için uzattı."

Takımın geleceğinin hala " dengeli bir şekilde asılı durduğu" nu söyleyen Cary’e ek olarak takımdan gelen bilgi Nick Fry ve Ross Brawn önderliğinde önerilen satış yönetiminin tehlikeli olduğu çünkü isimsiz üçüncü bir teklifin bulunduğunu söyledi.

Honda kaynaklı açıklamada üçüncü şahısın tanınan bir şirket olduğu fakat takım yönetiminin bunu "düşmanca teklif" olarak çağırdığına değinildi.

" Honda Melbourne’de girdde olacak mı? Şansının % 50-50 olduğunu söyleyebilirim."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir