FIA: “Hamilton-Rosberg Olayı Kapandı”

yazar:

kategori:

FIA, Belçika GP’de Lewis Hamilton ve Nico Rosberg arasında yaşanan kazayla ilgili herhangi bir incelemenin olmayacağını açıkladı.

FIA sözcüsü Pierre Regent basına bir açıklama yaptı: “FIA bu sorunu incelemeyecek. Bu durumu tekrar inceleyebilmemiz için yeni bir bulgunun ortaya çıkması gerek.”

Rosberg’in Hamilton’ın arka lastiğini kasıtlı olarak kestiğini itiraf ettiğini söyleyen raporlara rağnen FIA bu sözlerin takımın kendi içinde söylendiğini ve sonrasında takım tarafından yalanlandığını belirtti ve bunun yeni bir bulgu olarak kabul edilmediğini söyledi.

Belçika GP’sindeki tek ceza Kevin Magnussen’in Fernando Alonso ile girdiği mücadelenin sonucunda verildi.


Yorumlar

“FIA: “Hamilton-Rosberg Olayı Kapandı”” için 10 yanıt

  1. rosberg power avatarı

    Hamilton takım içinde konuşulan şeyleri aklı sıra medyaya anlatıp Rosberg’e ceza getirmeye çalıştı ancak tutmadı. Kişisel çıkarları için takımı zor duruma çok rahatlıkla sokabilecek bir pilot Hamilton. Birde takım oyuncusu derler.

  2. bu fia dan ne beklenir ki baska. bu tur temaslarda ceza kesin verilmeli ayni temasi alonso da vettel e yapti.çok masumca gozukuyor ama sonucta sampiyonayi etkileyen puanlar kaybediliyor.hicde adil degil

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Sıradan bir yarış kazası arka sıralarda olsaydı kimse dönüp bakmazdı. Hamilton sert savunma yapayım o düşünsün derken akıllanmayı öğrenmiştir şimdi. Adamsın Rosberg.

  4. Bu konu bir tek trf1 de kapanmadı

    1. Dunyanin her yerinde en az buradaki kadar olay tartisilmaya devam ediyor

  5. Yarış kazası olduğu o kadar bariz ki yarış sırasında incelemeye gerek dahi duymadılar. Böyle bir kaza başka herhangi bir pilotun başına gelse kimse tek kelime laf etmezdi. Ancak Hamilton olunca birileri ağlamaya başlıyor.

  6. lewisfederer avatarı

    Açılmış mıydı ki ?

    1. Aynen haberi görünce aklıma bu yorum geldi benimde 🙂

  7. Doğru karar vermişler…Aferin onlara…İlgilenecek ne olabilirki zaten…böyle davranışlarla sezonun geri kalan kısmında neler olacagını görücez…

  8. doğru karar vermişler, dedikodulara göre işlem yapılmaz. Tüm taraflar ben haklıyım diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir