Ferrari KERS'ten Memnun

yazar:

kategori:

İki haftadır Bahreyn’de Sakhir pistinde çalışmalarını BMW Sauber ve Toyota ile birlikte sürdüren Ferrari’den Aldo Costa, çıkan küçük sorunlara rağmen durumdan memnun ve güncellemelerin son halinin Barcelona ve Jerez’de görüleceğini söyledi.

Aldo Costa: " Burada Baheyn’deki uzun test seasnının sonuna yaklaşıyoruz ve bu günler gittikçe yoğunlaşıyor. Testler açısından kuralların izin verdiği kadarından yararlanmak zorundayız. Performans açısından önde tutulan dayanıklılık, araştırma ve geliştirme. KERS’in veya deneylerin tamamıyla yeni parçalarında olduğu gibi, bu sabahki (çarşamba) vites kutusu gibi son iki günde bazı sorunlar çıkmış olabilir. KERS konusunda şunu söylemeliyim ki, halâ yapılacak çok iş olmasına rağmen şu ana kadar gördüklerimizden oldukça memnunuz."

" Burada, Bahreyn’de, aerodinamikler için, sadece bazı küçük güncellemeler ile birlikte standart bir konfigürasyon kullandık. Tamamlanmış olanı, Avustralya GP için hazırlıklarımızı değerlendireceğimiz Barcelona ve Jerez’deki gelecek testlerde göreceğiz."


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı

    İlginç.

  2. bilmiyorum o eleman sağlam baya.ben artık eurosporta güvenmiyorum çünkü yazmaz oldular artık.f1 today'e falan bakıyorum ama ordada hep eski bilgiler vardı.karman çorman bir haber listesi uğraşamadım.en iyisi haberi yerinde takip etmek bahreyne gidelim:)

  3. 🙂 tercüme iyiydi Burak benim merak ettiğim bu AFCA diye biri nerden alıyor bilgileri tahminim bir site daha var ama hangi site.

  4. 1-f.massa 1:32.865 47 tur
    2-n.heidfeld 1:33.002 72 tur
    3-t.glock 1:33.348 24 tur
    massa bugün yine bir problem yaşamış.hataya arızalı bir kablo yol açmış ancak problem ksıa sürede çözülmüş ve çalışmalara diğer araçla devam edebilmiş massaçbunlar yanlış tercüme etmediysem en son gelen bilgiler.Bunun yanında bir hayli setup çalışması ve analizler gerçekleştirilmiş ve aerodinamik çözümler üretilmiş.Motor ve vites kutusu çalışmalarıda yapılıyormuş.
    ah be benden hızlısın muhtemelen ben bilgiyi hazırlarken yazdın:)

  5. 14:30 saati ile (Bahreyn saati)
    F.Massa 1:32.865 (47 laps)
    N.Heidfeld 1:33.002 (72 laps)
    T.Glock 1:33.348 (24 laps)

  6. yok yok sağolda haber yok derken dereceler elimize geçmedi tabiki resimler güzel hava tahmini doğrudur

  7. şimdi Burak haberler yok doğrudur ama resimler var zaten ben oradan bakarak hava tahminleri yürüttüm vereyim siteyi sende bak
    http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=4051 sonrasıda var (next)

  8. Bütün takımlar için artık son şanslar olucak.Tam olarak nerde olduklarınıın birbirlerine göre hızlarının son ve belki en gerçekçi değerlendirmesi olabilir.Evet olması lazım 2 tane daha.Haberdede öyle belirmiş.Yanlız şu ana kadar herhangi bahreynden haber yok

  9. az önce araştırdım 2 temel test kalmış 28 Şubat-5 Mart tarihlerinde Jerez testleri ve 9-12 Mart tarihlerinde Barcelona testleri var.

  10. Barcelona testlerinin olduğunu biliyorum ama başka testler varmı bilmiyorum.

  11. olsun verim alalım araç gelişsin ve sistemlerimizde herhangi bir arıza olmasın.en iyi güncellemeler ile osn testlere katılalım.daha 1-2 test var dimi?barcelona-jerez falan

  12. ve bugünkü testlerde son haftaların son günlerin en sıcak gününü yaşıyorlar yani test yapmaya çok müsait üzücü olan son güne denk gelmesi 🙁

  13. evet hepimizin temennisi bu.takımdan böyle açıklamalar gelmesi bizi sevindiriyor.umarım sorunsuzca başlarız sezonda fırtına gibi eseriz.

  14. 17.02.2009 Bahreyn test videoları
    http://www.youtube.com/watch?v=Y3Hf0c0Vu5c&feature=related bu videoda Raikkonen baya bir zayıflamış yüzünden belli oluyor.

  15. bu gayet iyi haber sevindim sorunlar her zaman olacaktır önemli olan üstesinden gelmektir zor bir sezon olacak aslında sezon içi testlerin kalkması bir bakıma F1'e hava,canlılık,rekabet,heyacan getirdi gerçekten mutluyum umarım benim düşündüklerim aksi çıkmaz sezon boyunca tüm yarışlarda adrenalin had safhada olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir