McLaren Beş Yıllık Sürücü Planı Yapmak İstiyor

yazar:

kategori:

McLaren’ın üç veya beş yıllık bir sürücü planı yapmak istediği ve sürücülerine bu planın içinde yer alıp alamayacaklarını görmeleri için beklemeleri gerektiğini söylediği belirtiliyor.

Jenson Button ve Kevin Magnussen’in gelecekleri henüz belirsiz ve Ron Dennis sürücüler konusunda uzun vadeli planlar peşinde. 2010’da takıma katılan Button takımın durumunun normalin dışında olduğunu kabul etti.

“Bence Ağustos’un sonunda olup herhangi bir açıklama gelmemiş olması takım için anormal bir durum.”

Boullier ise takımın uzun vadeli çözüm istediğini doğruladı.

“Önümüzdeki yıllar için sürücü kadrosu üzerinde çalışıyoruz, yıllar diyorum çünkü üç veya beş yıl için konuşuyoruz. Ron ve ben takıma yeniyiz ve biraz daha fazla zamana ihtiyacımız var, ancak bu zaman kabul edilebilir. Sürücülerimiz için rahat bir durum olmasa da bunu anlayabiliyorum, önceliklerimizi belirlemek zorundayız.”


Yorumlar

“McLaren Beş Yıllık Sürücü Planı Yapmak İstiyor” için 4 yanıt

  1. 1.6 gibi küçük hacimlerden büyük güç üretme diyince aklıma direkt Honda geliyor.Açıkçası gelecek seneyi iple çekiyorum.
    Pilot kadrosuna gelirsek Button artık miyadını doldurdu seneye muhtemelen gidecektir. Magnussen’in takımda kalması gerektiğini düşünüyorum. Bu sene Ham şampiyon olsa da olmasa da Mercedes’ten ayrılmasına kesin gözüyle bakıyorum ben.Çünkü Rosberg sözleşme uzattı.Aynı takımda olmak istemeyecektir.En büyük aday ise McLaren gibi duruyor Ham için.Ama hiç belli olmaz yanılıyor da olabilirim ne dersiniz ?

  2. Strong_Union avatarı

    Bana kalırsa bunlar raikkonen veya hamilton gibi bir pilot arıyorlar genç, 1. pilot konumunda ve gerçekten hızlı flaş bir pilot arıyorlar. zaten hamiltondan sonra dağıldı takım.

    Aslında pilotlarda haklı çok dayanıksız araç üretiyorlar rainin 2003-2005, hamin 2007 yılı gitti hatta 2010 dan 2013 e kadar ferrarilerden daha rekabetçiydi ama hep kaldılar. 2012 de hamilton almanya singapur ve abu dhabide kaldı hemde valencia yarışına kadar liderdi. Kısacası hamiltonun ve raikkonenin 5er senesini yedi takım ama hızına diyecek yoktu.

    Mclaren isterse yine hızlanır fakat öncelikli olarak dayanıklı bir otomobil üretmeli bu sene biraz daha iyi bence bu aracın üzerine hız eklemeli.

  3. Eric bu laflari eller cepte soylediyse tam vucud dil uyumu olmustur…

  4. clubbed to death ......... (spä2000) avatarı
    clubbed to death ……… (spä2000)

    Ron ve ben mi!
    Ron yeni mi!

    İnsanlar Ron’a göre yeni.
    Onların zamana ihtiyacı var Ron için.

    Olaya ve duruma yanlış bakmak, bakış açısının yanlış olduğunu anlamak ve açıyı düzeltmeye çalışmak tamamıyla zaman kaybı.

    MTC nin fütüristik atmosferi Eric’i şekerlendirmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir