Massa, Bahreyn Testleri Sonrası İyimser

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Felipe Massa, testlerin ardından ortaya çıkan sonuçlar nedeniyle Bahreyn’den mutlu ayrılıyor. Ferrari, takımın yeni aracı F60 ile Sakhir’de 3,500 km.den fazla yol katetti.

Massa: "Perşembe iyi bir gündü, bizi biraz engelleyen bazı küçük sorunları ayrı tutarsak. (Bu küçük sorunalrın tekrarlanmasını önlemek amacıyla üzerine çalışmamaız gerekiyor. Ve güçlü rüzgâr da bizi bir parça rahatsız etti."

"Aracı geliştirmek için çok tur attık ve doğru yönde ilerlediğimizi düşünüyorum. Bu günlerde sadece buradaki üç takımda değil, diğerleri arasında da muazzam bir denge olduğunu gördük. Sezonun başlangıcındayız ve şimdi ilk yarış başlayana kadar kimin daha büyük bir adım atacağını bekleyip göreceğiz. Melbourne’de daha fazlasını göreceğiz. Geçen hafta kum fırtınası nedeniyle neredeyse iki tam günü kaybetmek, yazık oldu. Ama herşeyi hesaba katarsak kayıp zamanı telafi edebildik. Bu uzun test seansı için Bahreyn’e gelme kararının çok iyi olduğuna inanıyorum"


Yorumlar

  1. mclaren'in ferrari'den 4 gun fazla test hakki var, bu hafta yapmadiklari icin. mart ayinda km farkini kapatirlar.

  2. kış testleri boyunca ferrari mclaren'in iki katı kadar fazla kilometre yaptı, bu durum nasıl bir sonuç doğrucak merak ediyorum açıkçası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir