Vettel Monza’da Yeni Bir Şasi İle Yarışacak

yazar:

kategori:

Red Bull takımı, Sebastian Vettel’in sıradaki İtalya GP’den itibaren yeni bir şasiye sahip olacağını söyledi.

Red Bull takımı, Belçika’da sıralamalarda oldukça güçlü olan ancak yarışta yavaş kalan Vettel’in niçin yavaş kaldığı konusunda bir sebep bulamadı.

Christian Horner, Vettel’in olağan dışı bir şekilde yavaş kalmasının şasideki bir sorundan kaynaklanabileceğini söylemişti.

Vettel’in Belçika’da kullandığı araç incelenmeye devam ediyor. Ancak takım riske girmeyecek ve Monza’da yeni bir şasi getirecek. Böylece Vettel bu sene 2. kez yeni şasiye geçecek. Daha önce İspanya’da şasi değişimi yapılmıştı.


Yorumlar

“Vettel Monza’da Yeni Bir Şasi İle Yarışacak” için 6 yanıt

  1. Bu da tutmayınca Monzadan sonra riccardonun şasisini değiştiriler artık.

  2. Takım çok doğru bir karar almış normal şartlarda tur başına 0.9 saniye Vettel’in takım arkadaşından yavaş kalması neredeyse imkansız Monza’da umarım daha başarılı bir yarış çıkartabiliriz her iki araba ile.

  3. Başlangıçta çok agresif başlaması bence de lastik ömrünü ciddi bir şekilde etkiliyor. Sorunu daha çok lastiklerle gibi şasi ile ilgili olduğunu zannetmiyorum

  4. Bakalım bu şasi’den de istediğini alabilecek mi.

  5. Surucu degistirsinler.

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Vettel bu sene lastikleri koruyamıyor problem orada gibi gözüküyor. Ricciardo lastiklerini çok daha iyi idare ediyor.

    Vettelhem sıralamalarda (neredeyse 2 antrenman kaçırmasına rağmen) hem de yarışın başlarında oldukça hızlıydı ama yarışın ilerleyen bölümünde sürekli geriye düştü. Bence lastiklerle alakalı olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir