Corinna: Schumacher’in Durumu İyiye Gidiyor

Dünya Binicilik Oyunlarını izlemek için Fransa’ya giden Corinna Schumacher, eşi Michael’ın durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Michael Schumacher, geçtiğimiz haziran ayında komadan çıkmış ve İsviçre’deki Lozan Üniversitesi Hastanesinde rehabilitasyon sürecine başlamıştı.

Geçtiğimiz ağustos ayında ilk kez gülümserken fotoğraflanan Corinna Schumacher, Alman pilotun durumunda iyileşme olduğunu söylemişti.

Bu olayın üzerinden iki ay geçmesinin ardından Corinna Schumacher, elçiliğini yaptığı Dünya Binicilik Oyunlarını izlemek için Fransa’ya gitti.

Organizasyon boyunca güler yüzlülüğüyle dikkat çeken Corinna, Michael’ın gösterdiği gelişimin kendisini cesaretlendirdiğini söyledi.

Corinna Schumacher “Michael’ın durumu iyiye gidiyor ve gösterdiği iyileşme belirtileri bana cesaret veriyor. Kesinlikle yavaş, ama her durumda gelişmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Corinna: Schumacher’in Durumu İyiye Gidiyor” için 5 yanıt

  1. Uzun bir aradan sonra iyi geldi bu haber.

  2. rosberg power avatarı

    Haftalar sonra sevindirici bir haber duymak iyi oldu.

  3. iyileştiği haberlaeri çok güzel memnun edici olarak ailesine ve sevenlerine kavuşması dileği ile

  4. Kaç gündür MSC hakkındaki son durumu öğrenmek için yerli yabancı kaynaklara bakıp duruyordum. Corinna böylesine gülücük dağıttığına göre efsanemizin durumu oldukça iyi durumda ve iyiye gidiyor 🙂

  5. uzun zamandır schumi nasıl diye merak ediyordum bu haber ilaç gibi geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir