Smedley Massa ve Bottas’ın Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Rob Smedley 2015’te sürücü ikilisi olarak Valtteri Bottas ve Felipe Massa’yı görmek istediğini söyledi.

Massa takıma sezon başında katılmıştı ve önümüzdeki sezon için de kontratı var. Bottas’ın ise takımla sözleşme uzatması bekleniyor. Smedley ikilinin harika çalıştığını ve Williams’ın bu strateji ile devam etmesi gerektiğini söyledi.

“Bu ikilinin önümüzdeki yıl da devam etmesini çok isterim ve plan bu. Bence bu gençlik, şevk ve deneyimin harika bir karışımı.”

“Aralarında çok az çatışma var ve temel hedefimiz bu şekilde takımı ileriye götürmek. Bu seyahatimiz bugün ve yarını içermiyor, önümüzdeki altı ay, bir yıl, iki yıl, üç yılı içeriyor.”

“Önemli olan şey bu ve ikisi de bizimle çalışmak istiyor. Bir tane deneyimli sürücünüz var, ve bir tane de hızlı öğrenen sürücümüz var.”

“Valtteri’nin Felipe’den ve Felipe’nin Valtteri’den öğrendiğini görmek güzel, çünkü Valtteri çok yetenekli bir yarış pilotu. Deneyim konusunda eksiği olsa da Felipe burada ve ondan birşeyler öğrenebilir. İki sürücünün birbirini ve sonunda takımı ileri götürmesi harika.”


Yorumlar

“Smedley Massa ve Bottas’ın Kalmasını İstiyor” için bir yanıt

  1. Bora Vardar avatarı

    ya williams arabanın aerosunu yol tutuşunu geliştirsin bide zafer için kumarı oynamaya başlasın zaten gerisi gelicektir.Sanki tarihinde hiç şampiyonlukları zaferleri bulunmamış bir takım gibi davranmaları beni çıldırtıyor.Podyumu alalımda gerisi nolursa olsun düşüncesi yanlış bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir