F1THS: Rosberg’e Verilen Ceza Ortaya Çıktı!

yazar:

kategori: ,

Belçika GP’sindeki temastan sonra Mercedes takımının Nico Rosberg’e verdiği ceza ortaya çıktı.

Belçika GP’sinin ikinci turunda takım arkadaşı Lewis Hamilton’ı geçmeye çalışan Rosberg, arka lastiğine temas etmiş ve patlamasına neden olmuştu. Hamilton çok gerilere düştükten sonra yarışın sonlarında garaja çekmiş, Rosberg ise kırılan kanadı yüzünden zaferi Daniel Ricciardo’ya kaptırmıştı.

Eski takım patronu Eddie Jordan’dan zorla öğrendiğimiz güvenilir bilgilere göre Rosberg, Daimler’in CEO’su Dieter Zetsche tarafından Stuttgart’a çağırılmış ve disiplin kurulu tarafından bir hafta uzaklaştırma cezası verilmiş.

Jordan: “Nico’yu apar topar Stuttgart’a götürdüler. Lauda beni aradı ve Zetsche’nın Rosberg’in kalemini kırdığını söyledi. Bir hafta boyunca takım binasına giremeyecekmiş.”

Ancak yarışta kaybedilenleri telafi etmesi de istenmiş ve şu an Rosberg takımın Brackley’deki fabrikasında kırılan ön kanadını tekrar yapıştırmakla meşgulmüş. Takımın bu kanadı Monza’da Rosberg’in aracında tekrar kullanmak istediği söyleniyor. Jordan Rosberg’in Spa-Francorchamps’ta kırık kanadının parçalarını aramak için kendisinden ve eski F1 pilotu Taki Inoue’den yardım istediğini de söyledi.

“Beni aradı, yardım istedi. Pistteki kanat parçalarını arayacakmış. O parçaları pist görevlilerinin çoktan yürüttüğünü söyledim, belki ebay’de satabileceklerini söyledim, ancak hala piste gitmek istiyor. Eski dost Taki’yi de kafalamış. O parçaları mutlaka bulması gerekiyormuş.”

Rosberg’in cezası Monza’ya da sarkmış durumda. Perşembe günü yapılan imza etkinliğinde Rosberg tek ayak üzerinde olacak ve imzalarını bu şekilde dağıtacak. Etkinlik sırasında ayağını yere basması durumunda takımın daha ağır cezalar vermesi bekleniyor.

“Perşembe günü imza etkinliğinde tek ayak üzerinde duran bir Mercedes pilotu göreceksiniz. Lütfen beni artık rahat bırakın, tüm söyleyebileceklerim bu kadar!”

Tüm bu cezalardan sonra TRF1 Tırt Haber Servisi olarak Rosberg’in artık Hamilton’ın DRS alanına bile girmekte çekineceğini tahmin ediyoruz.


Yorumlar

“F1THS: Rosberg’e Verilen Ceza Ortaya Çıktı!” için 18 yanıt

  1. planetf1’de çıkardı arada böyle yazılar. güzel olmuş elinize sağlık.

  2. Müslüm-Sutil kadar olmasa da güzel.

    Gerçeğe dönersek, bence Mercedes cezayı Rosberg yerine Hamilton’a verir ki, Rosberg bir daha çarpamasın.

  3. Hiç komijk değil 🙁

  4. nisan 1 gibi ..)))

  5. ah müslüm baba ah 😀

    Eline sağlık Murnout. Güzel epsiriler var.

  6. vw-tdi-power avatarı

    Güzel ve komik bir eleştiri ellerinize sağlık 🙂

  7. Bunu seviyorum işte. Eline sağlık murnout.

  8. inan karakoc avatarı

    Gereksiz berbat bir basluk daha neyi yada kimi kafalamaya calisiyorsunuz zaten siteyi takip ediyoruz rosberg in olayi gibi durum larda da gerekli yorumlar samatalar yapiliyor size gerek yok ciddiyetini zi Koruyun yahu

    1. katılıyorum bıldıgın haber gıbı okdum son cumlelerın de anca ayıktım hıc beklemedim bole seyler okumak ıstesem zaten yorumlara bakmak yeterlı yapan yapmaya calısan war bolelerı

  9. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz)

    En son ki tırt haber Raikkonen’le ilgiliydi o da bayağı güzeldi 😀 . Eline sağlık murnout çok güzel olmuş.

  10. Erdim Şevket avatarı

    Gayet güzel olmuş murnout arada gülmekte lazım 🙂

  11. Gereksiz bir başlık…

  12. Haberden daha komik bir şey varsa o da gerçek olduğunu zannedenler 😀 😀 😀

    1. İlk kısmı okuyunca sen zannetmedin mi ? 🙂

      1. Hayır. Başlıktaki F1THS’i görünce anlamıştım.

  13. bayagı sacma olmus :D:D

  14. Fazlaca komik ve saçma buldum 🙂

  15. hahah güzel saçmalamışlar 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir