Heidfeld, Daha Fazla Geçiş Olacağını Tahmin Ediyor

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, Formula 1’deki aerodinamik kural değişiklikeri sayesinde bu sene geçişin daha kolay olması gerektiğine inanıyor.

FIA bu sene, yarışların daha iyi hale getirilmesinin yolları konusunda mühendislerden yardım istennmesiyle 1983’den bu yana en büyük değişime gitti.

Ve yeni kuralların ne kadar fark yaratacağı konsunda bazı şüpheci düşüncelerin olmasına rağmen Heidfeld, karakteristik için kendisinin ilk izlenimlerinin ümit verici olduğunu söyledi.

Alman pilot, geçen haftaki Bahreyn testlerinde diğer aracı yakın takip etme fırsatı yakaladığını ve sonuçtan memnun olduğunu belirtti.

Heidfeld: "Gerçek anlamda bir başka aracın kuyruğuna yapışma fırsatını sonunda yakaladım. Yeni kuralların, önündeki aracı araca yakın olmayı daha kolay hale getirdiği izlenimini aldım, tıpkı umduğumuz gibi"

"Bu da kesinlikle geçişi daha kolay hale getirmeli. Bu düşüncenin gelecek haftalarda doğrulanmasını umuyorum"

BMW Sauber pilotu, yeni kurallarla birlikte sezon öncesi testlerin senelerdir olmadığı kadar heyecanverici bir duruma geldiğini de sözlerine ekledi.

Heidfeld: "Bu seferki testler çok daha eğlenceli oldu. Çünkü ayak uydurmanız gereken bir çok yeni gelişimler var ve yeni parçalar hakkında çok fazla şey öğreniyorum"

"Sürüş stilimi adapte çalışıyorum, bu biraz deneyim ile ilgili iken, yanı sıra otomatikmen olan bazı şeylerle de igili"

"Daima yeni, gizli potansiyeller bulursunuz e bu da testi çok keyifli kılar. Şimdi Mart ayında Jerez’deki gelecek testi bekliyorum"


Yorumlar

  1. sinan karan avatarı

    helal olsun valla 2.adamım bea tam karizma..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir