Button, Alonso Haberleri Karşısında Soğukkanlı

yazar:

kategori:

McLaren’in İngiliz pilotu Jenson Button, İngiliz takımın Alonso ile anlaşmak üzere olduğu haberleri karşısında endişelenmiyor.

McLaren’in Honda dönemiyle birlikte Hamilton, Vettel ve Alonso üçlüsünden en az birisini takımda görmek istediği biliniyor.

Geçtiğimiz günlerde ise Ron Dennis’in bizzat Alonso ile görüştüğü ve Honda ile başlayacakları dönemde takıma dönmesi için 32 milyon dolar teklif ettiği yazılmıştı.

Buna karşılık Cristiano Ronaldo ile bir promosyon organizasyonu sırasında konuşan 34 yaşında İngiliz pilot “Ben bu haberlere inanmıyorum” açıklamasını yaptı.

Button Alonso için ise “Alonso’ya büyük bir saygım var. Onu Karting günlerinden beri tanıyorum ve nasıl çalıştığını biliyorum. O çok hızlı ve zihinsel olarak çok güçlü” ifadelerini kullandı.

Bu arada McLaren’in yeni motor tedarikçisi Honda’nın yeni motorunu 2015’in ilk Jerez testi sırasında kullanacağı ifade edildi.


Yorumlar

“Button, Alonso Haberleri Karşısında Soğukkanlı” için 12 yanıt

  1. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    Alonsoyu çok ama çok aşırı derecede abartıyosunuz tam 8 senedir şampiyon olamıyor emeklilik yaşı kapıya dayanmış

    bırakın gitsin hondaya orda bu adama en hızlı otomobili verseler bile gene şampiyon olamaz aha da göreceksiniz bak

  2. gridde gormek istemedigim iki pilot button ve hamilton
    pilot kontenjani israflari bana gore biri tek set lastikle yaris bitirmeye calisiyor digeri takim arkadasini yenemeyip aglayip duruyor

  3. Button gidecek. O garanti. Magnussen’i tutacaklardır.

    Seneye istedikleri yıldızı alamazlarsa Magnussen + Vandoorne veya Magnussen + Hülkenberg ikilisinden birisiyle yarışacaklarını düşünüyorum. Yok yıldız pilot gelirse Vandoorne biraz sarkar. Magnussen’i bir sene daha tutarlar bence.

    Ben olsam, yıldız pilot bulursam Magnussen’i Force India’ya gönderir, parasını da öderdim. Vandoorne’u getirir denerdim. Bulamazsam zaten ikisi yarışırdı 🙂

  4. Zihinsel olarak cok güçlü derken; eşyaları odaklanarak yerınden kaldırabılıyormuymuş bu olagan üstü adam 😀 star wars takı jedı lar gıbım 😀 (kımse kızmasın aklıma takıldı zihinsel olarak cok guclu olması cümlesi de )

  5. Button seneyede yarışsın. Yada Vettel olursa güzel olur. Hatta Button-Vettel olursa en süperi. Alonso kısmetsiz adam seneye Ferrari’de kalmak istiyor. Belki McLarenin iyi olacağına dair bir işarettir bu. :)))

    1. belki de mclaren’ e gider bu sefer de ferrari uçar gerçekten çok şanssız

  6. button’ı severim kaliteli pilotlardandır,bunu şampiyon olarak ve lewis ile yarışrken ıspatladı ayrıca bar zamanında fena değildi.aslında hondanın button ile aldukça uzun mazisi var pek başarılı olamadılar o ayrı konu,yalnız işte işin içinde alonso olduğu zaman herşey değişiyor,şuan’ın en gözde pilotu bence ve honda geri dönüşte temeli sağlam atmak istiyo alonso ile,motor kötü olsada alonso ve mclaren in tecrübeleri ile kolaylıkla yükselebilirler,kafa bu yani bence….

  7. clubbed to death ......... (spä2000) avatarı
    clubbed to death ……… (spä2000)

    Honda nın kimi istediği çoktan seçmeli.
    Ama istemeyeceği ilk isim. Button.

  8. Bence Button artık bırakmalı.Bundan sonra takıma verebileceği pek bir şey yok.Magnussen-Alonso daha sağlıklı ikili olur.

  9. magnussen’i geçtim umarım button kalır. alonso ile aralarındaki farkı görmek çok ilginç olur.

    1. Bence Alonso’ya kafa tutabilecek tek sürücü görünüyor gridde o da Hamilton. Bi de belki Ricciardo. Ah ah keşke tekrar izleyebilsek aynı takımda Alonso ve Hamilton’ı.

    2. OtonomAktor avatarı

      ilk defa tam olarak aynı fikirdeyim royal beyle. +1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir