Ron Dennis ve ALS Ice Bucket Challenge!


Yorumlar

“Ron Dennis ve ALS Ice Bucket Challenge!” için 7 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    Bu basindan buzlu suyu dökenler 100 dolari yatirmiyor genelde sadece hava civa icin gosteris için bu videolari paylasiyorlar. Ron amca gerekli yardimi yapmistir umarim.

  2. ALS icin farkındalık yaratma cabası güzel de özellikle ülkemizde şov halıne getırıp sözde bu organızasyona yardımcı olan ama gercekte bu goruntulerle sadece reklamını yapan ve ALS için cebinden bir kuruş para cıkarma hevesinde olmayan ünlücüklerimiz var…Als ile ilgili o kadar cok ünlülerimiz iş adamlarımız katıldı ama toplanan para 500 bın tl cıvarı sanırsam.. (unutmamak gerek kı oynadıgı dızı bolumlerınden bolum bası 70-80 bın tl kazanan oyuncularımız var..)

  3. Eyvah! Burada da mı?

  4. F-one-Driver avatarı

    Arkadaş nasıl bir saygı oluşmuş nasıl bir otorite kurmuşsa artık bayan buzu o kadar dikkatli döktü ki neredeyse tek tek alıp başına koyacak =))

  5. Murat Aksoy avatarı

    Ron amca’nın o despot görüntüsünün ardında spektakuler bir kimlik olduğu gerçek.

    1. Onur Gentas avatarı

      Ron’un Senna ve Berger ile birbirlerine yaptıkları şakalar zaten meşhurdur. Görünüşüne aldatmamak gerekir:)

  6. bu olay iyi hoş ta bence amacını aştı artık,ünlülerin kendi aralarında esprilere ve atışmalarına neden oldu,yinede ron amcayı tebrik eder ayni desteği rai den de bekleriz gerçi o soğuk suyun yanında vodka,rakı vs olmadan yapamaz ama ne diyelim artık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir