Alonso, Direksiyona Jerez'de Dönüyor

yazar:

kategori:

McLaren ile tartışmalı geçen bir senenin eski takımı Renault’a dönen Alonso, 14-16 Ocak tarhleri arasında İspanya-Jerez’deki 3 günlük testlere takım arkadaşı Nelson Piquet Jr ile katılacak.

İki pilot, takımın eski aracını kullanmak zorunda kalacak. Çünkü, Renault’un yeni aracı R28, bir sonraki haftaya kadar hazır hale gelemeyecek.

Bu test, Fernando Alonso’nun Brezilya yarışından sonra bir Formula 1 aracında ilk görünüşü olacak ve İspanyol pilot Renault’u, çekiş kontrol ve diğer elektronik yardımlar olmaksızın deneme fırsatına sahip olacak.


Yorumlar

  1. dönn artık birader özlettin kendini sensiz f1 in zevki mi çıkar be! sbırsızlıkla yeni sezonu bekliyorum.

  2. R27'de Fisichella ve Kovalainen eşit harikalar yarattı hatta. Sezonun başında Fisi tecrübesini kullandı sezon ortasından sonuna kadar Heikki yeteneğini. Alonso ikisini de kullanırsa neden başarılı olmasın.

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ferroya katılıyorum tc sız r27le heıkkı harıkalar yarattı alonso neden yaratmsnn ben renodan cok umutluyum 2006 da alonsonun ayrılacagı bellydı takım butun gucunu 2006 ya ayrdı ve alonsosuz 2007 onemsenmedı ama eger renonun 2008i alt sıralar olsaydı alonsoyu takıma gtrmeslerdı bnce reno gusel donecek arac ıyı olmasa heıkkı ve fısı devam ederdı demekkı reno gercktn onelre donmek ıstıyo ve tc sız reno cok hızlı olablrrr bekleyıp gorcez

  4. ALONSO nun tek şansı çekiş kontrolsuz renonun umulandan öte bir hız yakalamış olması sanırım mühendisler buyıl rekabetçi bir araç verebilirler alonsoya..

  5. Pilotlar kimdir çokda ilgilenmiyorum aslında.RENAULT için iyi bir ikili oluşturup,birbirlerini destekleyerek en tepeye çıksınlar.Tek beklentimiz budur.Alonso iyi bir pilot,Nelson da öyle.Birlikte uyumlu olmalarını diliyorum sadece.

  6. ben bu dönüşü kesinlikle çok merak ediyorm umarım alonso için ii bir sezon olur bu yıl!!!

  7. çok klişe bir laf vardır ''gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak''…alonso da bunun tersi olacak sanırım. gidişi çok sansasyonel olmuştu…ama dönüşü :((

  8. ustaların ustası efsane alonso puhahahahahah….tamam alonun yeteneğine şüphemiz yokta bu kadarda abartma istersen arkadaşım…

  9. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    tmm r27 zor bı arac ama cekıs kontrol olmadan harıkalar yaratablcek bı arac bknz ılk testlere son gunu heıkkı lıder tmmladı ve yaptıgı acıklama cekıs kontrolsuz r27 harıkaydı dedı heııkkı ve bu dıreksıyonda ustaların ustası alonso oturcakssa hıc de zorlanmaz cunku o efsane

  10. team_spirit avatarı

    dışarıdan bakınca kolay görünüo,R27'yi sürmek nasıl bi işkenceymiş bide o görsün bakalım

  11. umarım takımımız için en doğrusu olur..çünkü alonso gerçektende en iyilerinden…

  12. sabırsızlıkla bekliyorum.dönüşü muhteşem olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir