Alonso: “Ferrari’ye Katıldığım İçin Pişman Değilim”

Fernando Alonso, Ferrari’ye katıldığından beri şampiyon olamamasına rağmen pişmanlık duymadığını söyledi.

İki şampiyonluğunu 2005 – 2006 yıllarında Renault ile kazanan ve 2010’da Ferrari’ye büyük umutlarla katılan Alonso, henüz şampiyonluk kazanamadı.

Ferrari’deki pozisyonu için Alonso “Açıkçası bu sene geride 7 yarış var ve çok az şey değişecek. Umudumuz artık gelecek sene ve sonrası. Umarım şu anda büyük farka sahip olan Mercedes ile farkı kapatabiliriz.”

“Ferrari’de geçirdiğim senelerde şampiyon olamadığım doğru ancak iki defa son yarışa kadar mücadele ettik ve harika yarışlar kazandık. İyi anılara sahip olduğum çok iyi senelerdi ancak gelecekte kesinlikle şampiyon olmak istiyorum.”

“Hiç bir zaman Ferrari’ye katıldığım için pişman olmadım çünkü bu Formula 1’deki en önemli takım. Los Angeles Lakers ya da Real Madrid de her zaman kazanmıyor ancak orada oynamak her zaman önemlidir.” dedi.

Alonso ayrıca bu hafta sonu Monza’da Ferrari’den bir duyuru beklemediğini söyledi.

Alonso “Bir açıklama olacağını ya da açıklanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mattiacci’ye güveniyoruz. O ne tür kararlar vereceğini biliyor. Yapılan değişiklikler % 100 takımı geliştirmek için yapıldı.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Ferrari’ye Katıldığım İçin Pişman Değilim”” için 12 yanıt

  1. Alo: Ferrari’ye Katıldığım İçin Pişman Değilim..
    Foto: mahvettiniz harcadınız beni..
    Foto çok manidar olmuş:)

  2. site yönetimi arkadaşlar biz bir şoföre ayyaş dediğimiz için yorumumuzun silindiğini düşünüyorduk. ve onun için yorumumuzu düzeltip tekrar yazmak durumunda kaldık. ayyaş ile dansöz kelimesi pilotlara göre, kullanışa göre değişiyormu ? eğer ecvabınız hayır ise bahsettiğim yorum hemen bir sıra altımda.

    1. pilotlara değilde adamlara göre değişiyordur belki

    2. senin yorumuna cevap yazmistim eger okudu isen.( bizde monza nin krali alonso deriz kafamiza tasmi yagar ) diye oda silinmis.

  3. donsoz gibi kivirma dedigimizde burada bizi sucluyordunuz. bak bir dedigi ikinciini tutmuyor.

    1. Nebuchadnezzar avatarı
      Nebuchadnezzar

      Okuduğunu bile anlamaktan acizsin..Alonso bugün hava güneşli dese bile sen sevdiğin şeylerden bahsedeceksin.
      Başka takıma geçeceğim demedi , Ron beni aradı 32 lira verdi demedi, Burada mutluyum dedi , pişman değilim dedi, anlaşma yenilemek istiyorum dedi……. Sen daha ne istiyorsun , burada birbirini tutmayan şey nedir?
      Bu adamın tek isteği Ferrari ile şampiyon olmak..Bunu idrak etmek o kadar mı zor?
      Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıya sövmek.
      Bunlar hep Royal Hunt arkadaşın eseri.Adamların devrelerini yakıyor ondan sonra da adamlar ne dediğini bilmez hale geliyor.Yalan dolan, iftira, okuduğunu anlayamama, bahane üretme gibi semptomlara yol açıyor.

      1. Los Angeles Lakers ya da Real Madrid de her zaman kazanmıyor ancak orada oynamak her zaman önemlidir.. baya gi oldu alonsonun sampiyonluk uzerine verdigi demec arasinda ki farktan dolayi.

  4. bunu önümüzdeki sezon sonu bir daha değerlendirelim derim ben. eğer seneyede böyle olur ve o takımdan ayrılırsan fikrinin değişeceği kanısındayım. aslında iyi bile dayandın yani. buna dayanamayıp gideceklerde olacak o takımdan. gerçi onlar kovulur sen bırakırsın farkınız bu.

    1. Kovdugu pilotu tekrar geri çağırdı ama tosun… Bu kimin büyüklüğünü gösterir ?

  5. Ne kadar Ferrari takımını kötülesekte , Alonso’nun dediği gibi bu tip takımların büyüklüğü sadece şampiyonlukla ölçülmez. Siz bakmayın Griddeki pilotların %90’ı Ferrari veya Mclaren ile yarışıp şampiyon olmak istiyorlardır. Alonso , maddi açıdan zaten senelerdir yükünü doldurmuş bir pilot. Bence para şu an onun için 2. planda geliyor. Mercedes haricinde şu an için tüm takımlar 2015’te hiçbir garanti edemiyorlar. Belki Redbull diyelim. O nedenle en akıllıcası Alonso için Ferraride şansını denemektir. Fakat ben mercedes’teki durumun gridi şekillendireceğini düşünüyorum. Rosberg şampiyon olursa , Hamilton orada durmaz. Vettel-rosberg ikilisi mercedes için tahminim olur. Belki o zaman Alonso’ya Redbull yakışır.

  6. Mustafa Sar avatarı

    Alonso’nun gitmesi Ferrari için kayıp olmaz. Bence Alonso Ferrari markasını gölgeliyor. Takım enerjisini tüketiyor. Gerçi Alonso için FERRARİ bir şanstır. şampiyon olduğunda kimse iplemez. Ama FERRARİ koltuğunda şampiyon olduğun zaman dünya da tanınırsın. Paraya para demezsin…

    1. Zaten su anda da paraya para demıyor ki… 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir