Allison: “Kazanmak İçin Biraz Şansa İhtiyacımız Var”

yazar:

kategori:

Ferrari’den James Allison, Spa’da iyi bir haftasonu geçiren takımın yerinin tam olarak Spa’da aldıkları sonuçlar olduğunu söyledi.

Allison Monza’da performanslar açısından büyük bir değişiklik beklemediğini söyledi. Fakat Allison birkaç güncelleme olacağını da belirtti. Ayrıca Allison, Kimi’nin 4, ve Alonso’nun 7. sırada bitirdiği Spa’nın ardından, Monza’da da aynı yerlerde bitirmeyi “mantıklı bir hedef” olarak gösterdi.

“İki pistin karakteristik yapısının benzer olduğunu göze alırsak, mantıklı ve gerçekçi bir hedef olarak Monza’da da aynı yerlerde bitirmeyi ve aynı rekabet seviyesini ortaya koymayı hedefleyebiliriz. Zira Spa’daki pozisyonlarımız aracın performansını tam olarak yansıtan sonuçlardı.”

“Belçika’ya göre az da olsa bazı güncellemelerimiz olacak, fakat diğerleri de gelişecek. Dolayısıyla güç dengesinde bir değişiklik olacak mı göreceğiz. Açıkcası biz pek bir değişiklik beklemiyoruz.”

Ferrari 2013 İspanya GP’sinden bu yana yarış kazanamıyor, ve Allison da yakın zamanda başka galibiyet almalarının pek mümkün olmadığını söylüyor.

Allison, “Bu yıl neredeyse her pistte Mercedes’ler herkesden yaklaşık 1 saniye daha hızlı. Bu sebeple onların ciddi bir hata yapması gerek ki yarış galibiyeti mücadelesi verebilelim. Dolayısıyla biraz şans, bize yardımcı olabilir. Aksi takdirde yarış kazanmamız çok zor.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir