Barrichello "Brackley F1" Dahil 2 Takımın Listesinde

yazar:

kategori:

Belirsiz geçen kış döneminin ardından Rubens Barrichello’nun adı, şu anda sadece bir değil, iki takım için geçiyor.

Ross Brawn liderliğindeki eski Honda Racing takımının yakında duyrulması beklenmesiyle birlikte, son söylentiler, Jenson Button’un yanında Barrichello’nun tercih edileceğini yönünde.

Üst düzey kaynaklardan gelen bilgiye göre de Honda Racing olarak bilinen takımın adı Brackley F1 olacak.

Daha öncesinde Bruno Senna, takımla güçlü bir bağ kurmuştu ama şu anda görünen göre Brezilyalı pilotun sponsorluklarının önceleri haberlerde yer aldığı kadar kârlı değil.

Barrichello’nun potansiyel “Brackley F1” takımında bir şansı olmasının yanında 2010’da gridde yer almayı planlayan USF1’in patronlarından Windsor, adaylar arasında öne çıkanlardan olduğunu belirtti.

RTL’ye konuşan Windsor: “İlk iki senede bize mümkün olduğunca fazla bilgi verebilecek tecrübeli birine ihtiyacımız var”

“Kesinlikle isimlerden biri Rubens Barrichello.”


Yorumlar

  1. katafalk kaya avatarı

    halil hakli aslinda serkan arkadasim. su an icin yeni izleyiciler olarak (en azindan ben oyleyim, 5-6 yildir izlerim, 3 yildir belki anca adamakilli takip ederim) gerek rubens, gerek david vb pilotlarla dalga geciyoruz falan ama (mesela ralf'i de hic sevmezdim ben) eski yarislari izlersen bu adamlarin neler yaptigini gorursun. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek. ben mesela 2002 avustralya gp'ni izledikten sonra onyargilarimin cogunu yikabilmistim bircok pilot hakkinda. keza 2001 brezilya gp'ni izledikten sonra "cirkef" dedigim montoya hakkinda da fikrim baya degismisti. onyargili olmamak gerek guzel kardesim.

  2. harika bence bukadar tecrübeli birini kaybetmek saçmalık olur.serkan arkadaşım o rubens senden benden daha formda.bunuda unutma.belki adam şampiyoın olmak istiyor.şhumini gölesinde olmadan yarışmak onun için iyi olur.

  3. yeter artık abi bırak be hep yarışlarda dikkat ettiyseniz başını dik tutamıyor hepbaşı sag tarafa eğik raışıyor kondisyonu pek iyi degil gibi geliyor bana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir