Raikkonen, Ferrari’nin Yarışta Zorlanacağını İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin motordaki zayıflığının Monza’da özellikle pazar günü ortaya çıkacağını söyledi.

Ferrari bu sene özellikle Mercedes’in gerisinde kalırken Renault motorlu Red Bull 3 yarış kazanmayı başardı.

Raikkonen “Burada düzlük hızı açısından zayıf kaldığımız için daha zor bir yarış bekliyoruz. Sıralamalarda olmayabilir ancak yarış koşullarında Mercedes araçlarına ve muhtemelen Renault’a göre büyük dezavantajlı olacağımıza inanıyorum.”

“Spa’da da öyle olacağını düşündük ancak bizim için şaşırtıcı bir şekilde iyi oldu bu yüzden umarım burada da aynısı olur. Yarın neler olacağını görmeliyiz. Umarım iyi oluruz ancak yine de oldukça zor bir yarış bekliyoruz.” dedi.

Spa’da podyuma çok yakın olan Raikkonen, düzenli bir şekilde podyum hedeflemek için gelecek seneyi beklemeleri gerektiğini söyledi.

Raikkonen “Hedefimiz sürekli önde olmak ve açıkçası takım olarak olmamız gereken yerde değiliz. Oraya gelmek için sıkı çalışıyoruz. Bunu sene sonunda başaramazsak gelecek sene başarmalıyız. Şu an ile sezon sonu arasında büyük adımlar atmak zor olacak ancak yavaş yavaş geliştik ve sene sonunda podyum mücadelesi verebilecek konuma geldik.”

“Daha önce de güçlü yarışlar çıkardık ve podyuma çıkmalıydık ancak  bir şeyler olabiliyor. Sadece en iyisini yapmaya çalışmalıyız ve umarım araçta bazı şeyler istediğim yönde ilerler ve hislerim daha iyi olur. İstediğim gibi şeyler olursa iyi olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Ferrari’nin Yarışta Zorlanacağını İşaret Ediyor” için 10 yanıt

  1. SIralama pek önemli değil bu yarış için, çoğu araç gücünün yettiği yerde bitirecek yarışı.Ancak strateji ana konu özellikle Ferrari için ve Kimi için.Redbull düşük dawnforce paketlemesinde mükemmel iş çıkarmış ve Williamsın önüne geçmiş, bu konuda aracın genel karakteristiği onlara çok yardım ediyor ve aerodinamik konsept hala diğerlerinden ne kadar ileride görülüyor.O kanatları Ferrari kullansa drift şov izlerdik büyük ihtimal.Yani Mercedese daha yakın bir Redbull ardından Williams Ferrari yakın bir Force india ve Mclaren görebiliriz.Ferrari ikinci sektör için bir sıçrama yaparsa Williamsın önüne belki geçebilir.Podyum mümkün ancak anormal birşeyler olması gerekiyor.Kimi monzada her zaman iyi olmuştur, 2005 te tek pitle polu alacak kadar manyadığı zamanlar olmuştur gençlere duyurulur.Bekleyelim ve GO KİMİ GO diyelim…..

  2. simdi minareyi calacakta nasil yapacak o isi ayyas ayyas bir kosede sizmis bir sekilde mutlaka bu konunalrda uzman olan birinin yardimina hiyaci vardir.

  3. Nedir bu Alonso Rai Muhabbeti. Sene 2007 Rai alonso ve hamilton’u yendi. konu kapanmıştır..

  4. Araçta hislerim iyi olsun ben gerisini hallederim diyor yani. Yaparsın reis biz seni biliyoruz

  5. Minareyi çalmış kılıfı hazırlamış. yani herhangi bir alonso hezimetinde bahane hazır.

    1. Nomercy (Krv12) avatarı
      Nomercy (Krv12)

      Sizinkinden öğrenmiş olmasın 🙂

      1. Kimbilir sedat 🙂 gerçi pek umursamayan bir şoför yarısı için alonso, her alanda bir kaç gömlek büyük gelir.

    2. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Görende alonsoyu geçen şampiyon olur sanıcak neymiş bu alonso ya mübarek 😀

    3. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      arkadaşlar bu nebi kardeşin yorumlarını çok önemsemeyin.

      1. evet, kültür seviyesi avatarından belli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir