Hamilton: “Belçika’dan Sonra Uyumakta Zorlandım”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Belçika’da yaşanan kazanın ardından takım arkadaşı Nico Rosberg’in 29 puan gerisine düştüğü için uyumakta zorlandığını söyledi.

Rosberg’in teması sonucu yarışa erken veda eden Hamilton, Rosberg’in ikinci olmasıyla birlikte şampiyonada 29 puan geriye düştü.

Hamilton “Yarışta sonra pazar gecesi uyumakta zorlandım. Sadece olanları düşünüyordum. Bu sene 3. kez Nico’nun en az bir yarış galibiyeti gerisine düştüğümü fark ettim.”

“Formula 1 benim işim ancak sadece işim değil. Formula 1 benim hayatım, tutkum. Ben bunun için doğdum. Bu tür yarışlardan sonra düzelmek kolay olmuyor.”

“Ancak tüm zor zamanlardan sonra daha hızlı bir şekilde düzelme yeteneğim olduğunu hissediyorum.” dedi.

Hamilton, yaklaşımında bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Hamilton “Takım adına yarışmak, yarışlar kazanmak ve gümüş oku gururlu bir şekilde giymek için kiralandım. Ben de bunu yapacağım. Sene boyunca içerisinde olduğumuz hızda mücadele ederken 100 hamlenin hepsini doğru yapamazsınız.”

“Ancak mümkün olduğu kadar az hata yapmak istiyorum. Her zaman olduğu kadar sert yarışacağım. Kalbimle yarışıyorum. Tüm hayatım boyunca öyle yaptım. Bu sayede olduğum yere geldim. Bunun için açım. Kazanmak istiyorum ve bu durum asla değişmeyecek.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Belçika’dan Sonra Uyumakta Zorlandım”” için 7 yanıt

  1. la çakal lewis bu sene iyi acındırdın kendini. sıktın iyice. seni bilmesek inancz. yalnız şunu söleyeim daha çok uykuların kaçacak. 🙂

  2. Uffff Lewis sıktın bea, iyiki bi lastiğin patladı, acındırıp durma kendini..

    2007 Kanada’da pit yolunda kırmızı ışıkta Kimi’ye bindirip ikinizinde yarışını bitirmiştin hatırlıyomusun?
    O zaman da uykuların kaçmışmıydı???

  3. Ruyamda hamilton yine kaza yapiyordu ama hadi bakalim hayirlisi

  4. Rosberg Monacodan itibaren yürürlüğe koyduğu planlarda başarıya ulaştı ole yada böyle puan farkını actı ve bunlarda ceza almadan kurtuldu sezon sonu kendine yarayacak değerli puanları aldı…

  5. Yine Lewis de sorun var herhalde

  6. Ben hergün düşünüyorum 29 puan nasıl kapanacak diye 🙁

  7. Zor dostum zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir