Hamilton: Rosberg’in Verilerinden Yararlanacağım

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton elektronik sorunu ile ciddi antrenman zamanı kaybettikten sonra rakibi Nico Rosberg’in verilerinden yararlanacağını söyledi.

Hamilton ikinci antrenmanın son yarım saatine kadar piste çıkamadı ve Rosberg’in 41’ine karşılık sadece 16 tur tamamlayabildi.

Buna rağmen Hamilton rakibinden sadece 0.061 saniye yavaştı.

“Nico’nun bu seansta ne öğrendiğini anlamaya çalışacağım ve bu verilere çalışacağım. Oldukça benzer sürüş stilimiz var. Birkaç fark var ancak genel olarak oldukça benzer.”

“Bugün zaman ve ayar bulduğu bazı alanlar olacak ve bu seansta ben bunu yapamadım. Takım genel olarak birlikte iyi çalışıyor. Bir araç daha iyi olduğunda takım da daha iyi oluyor.”

Hamilton Cuma günü bir saat kaybetmesinin şansını çok fazla azalttığını düşünmüyor.

“Bu her zaman zordur, ancak şu an rahatım. Çünkü ilk kez bu durumda değilim ve bununla yaşayabilirim. Çocuklar aracı çalışır hale getirmek için iyi bir iş çıkardılar.”

“İlk seansta çok iyi hissettim. Küçük bir değişiklik yaptım, dışarı çıktım. Çok fazla tur atamadım ama araç iyi ayarlanmıştı. Umarım yarın çalışma şansı buluruz ve birkaç şey daha yaparız.”


Yorumlar

“Hamilton: Rosberg’in Verilerinden Yararlanacağım” için 8 yanıt

  1. Lamborghını avatarı
    Lamborghını

    Hamilton tembel bir sürücü veri alışverişi en çok hamilton ın isine yarıyor rosberg çalısıyor hamilton çalıyor.
    Belki her iki sürücüde birbirinden faydalanıyor ancak hamilton gibi daha az çalısan bir pilot tabiki verilerdende daha fazla istifade etmek isteyecektir.
    Gerçi görüyoruz pist üstünde herseyi bugüne kadar bir kere bile doğru düzgün atak yapamamıs bir pilot hamilton rosberg e karsı o kadar arkasında kaç yarıs turlamasına rağmen.O kadar iyi olsaydı button a yaptığını yapardı yarısını bile yapamadı.Baska aynı takımdan olan pilotlarıda görüyoruz çok daha rekabetçi olan zorlayan.

  2. daha hızlı tur atabilmek için diğerinin turunu taklit etmekle (rosberg’in yaptığı) seansı kaçırdığı için aracını yarışa ve sıralamaya göre ayarlayabilmek için verileri incelemek iki farklı şey.

    bir grup biliyorum mesela şu P2’deki şey hamilton’a değil de pilotlarına olsa tüm haftasonunu ona maledebilecek kapasitede.

  3. Hangi yarıştı hatırlamıyorum ama daha birkaç ay önce Nico nun elde ettiği veriler bi işime yaramaz sürüş stilimiz benzemiyor diye bir açıklaması yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.

    1. Vardı işime yaramaz dediğini bende hatırlıyorum

  4. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Şu veri alış verişi bir kapansa da görsek Hamilton efendi ne kadar hızlı olacak.

    1. Turkiye fan seviyesi

      1. Rambo’dan kurtulduk bir de rosberg power çıktı arkadaş

        1. rosberg power avatarı
          rosberg power

          Sen çıkmadan ben buralardaydım sevgili sülo – nso. Cem sende Danimarkalısın heralde? Merkezden mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir