Alonso "2008'de Ferrari Seçeneği Olmadı"

yazar:

kategori:

El Larguero programında konuşan İspanyol pilot, Mclaren ile anlaşmasının sona erdirilmesinin ardından tüm tekliflere açık olduğunu söyledi.

Alonso "O zaman ne yapacağımı bilmiyordum. Mclaren’de kalma şansım vardı ancak sonunda farklı yollar seçmemiz gerekti. "

"Mclaren’den ayrıldıktan sonra Ferrari hariç tüm takımlar bana yaklaştı. Özel birşey yoktu ancak ilgilerini açıkladılar."

"Renault ile yeni anlaşma imzaladık ve Ferrari’ye gitmek istediğimi söylemem yanlış olur. Eğer Renault ile kazanabilirsem, takımdan ayrılmak istemeyeceğim açık." dedi.

Alonso ayrıca eski takım arkadaşı Hamilton ile ilişkilerinde basının konuları yanlış yorumladığını söyledi.

Alonso "Biz düşman değildik. Yazılanların % 10’u bile doğru değildi."

"Mükemmel bir yıl değildi ancak son yarışın bitmesine 20 tur kala hâlâ şampiyon olabilme şansım vardı. "

"Artık gelecek hakkında konuşmayı tercih ediyorum. Hislerim gelecek senenin daha iyi olacağı yönünde. Ancak şuanda Renault ile tekrar şampiyon olabileceğimizi düşünmek çılgınlık olur."

"Renault’un 2007 aracının seviyesine göre sıçrama çok fazla olabilir. Şuanda yeni aracı denemeye odaklandım ve daha sonra gerekli değişiklikleri yapmaya zamanımız olacak." dedi.


Yorumlar

  1. CNNTurk'u karıştıranlar burayı da karıştırmasın iğrenç bir yere döndürmeyin burayı da kime söylediğimi o kişi biliyor. Ayriyetten Alonso Renault'u tekrar yukarı çıkarırsa o zaman da pilotluğuna falan laf atarsınız bazılarınız.

  2. herkes konuşunca bişi olmaz alonso konuşunca gereksiz olur biri bna bunu izah etsin şu konuşmalarda gerksiz olan ne war mesela? yanlış olan ne adama sorulmuş ve adam gayet mantklı hislerini sölemiş alonsonun konuşma yasağımı wr yoksa? ne eski takımı hakkında kötü bişi sölemiş nede bşka bişi.ferrari tabi seçenkte olmaz nie olsun adamların 2sözleşmeli pilotları wr zaten oda bundan bahsetmiş görüldüğü gibi ama her zmn alonsoya laf etmk için bi kulp takılır ya:) renoyla bu sene nası olucak bekleyip görücez işalah 4 takımda mücadele içinde olur 2008 de.

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ne gereksız konusmadan bahsedıonuz sız be adam koskoca cıfte dunya sampıyonu o konusmucakta sızın caylagnız mı konuscak cok bıle sustu alonso grıddekı en mukemmel pılottur saygı gosterın karıyerıne

  4. bence gereksi konusmalar etmedi cünkü kendini savundu alonsonun yerinde kim olsa dıslanmak istemezdi ayrıca alonsoya esit davransalardı kalmayı düsünürdü ama davranmadılar zaten o esitlik olsaydı 2007 alonso sampion bile olurdu hakkını yediler alonso ii ve cok genc bir pilot önünde daha cok yol var hala istedigi kadar sampion olabilir zaman bu bi bakmısınız reno 2005 2006 haline geri dönmüş olabilir

  5. alonso reno ile tekrar şampiyon olamaz ama zaten olmak istemeyecektr.cünkü onun gözü ferrari koltuğunda bu açıkca belli.

  6. Gençliğin verdiği toyluk,başarının getirdiği şımarıklık,akdeniz insanının enerjisi bir araya gelip Alonsoyu oluşturmuş.Gereksiz konuşmaları yüzünden yerinden oldu.Yukarıdaki cümlelerinde biraz konuşmayı öğrenmiş gözüküyor.Kendisini yeni şans verilmiş biri olarak görüp,çenesini tutatarak yarışmaya odaklanırsa en iyi birkaç pilot arasında olacak yıllarca.Umarım öyle olur.

  7. o başarıyı yakalayana kadar ferrari uçar gider!!!

  8. mclaren fan avatarı

    alonsoya katılıyorum basın çok fazla abarttı olayları her yerde böyle aslında umarım renaultta isrediği başarıyı tekrar yakalar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir