Rosberg, Mercedes’in Yarış Performansından Endişeli

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Monza’da 2. antrenman seansını ilk sırada tamamlamasına rağmen Mercedes’in yarış performansından tam anlamıyla emin olmadığını söyledi.

Rosberg “Tüm hislerimiz iyiydi ve iyi bir gün oldu. Diğerleri biraz daha yakın görünüyorlar bu yüzden yarın için her şeyi optimize etmemiz için bu akşam sıkı çalışmalıyız.”

“Aracımız tek turda, uzun sürüşlere göre daha iyi görünüyor bu yüzden uzun sürüşlerde de en hızlı olmak için biraz çalışmamız lazım. Her şey biraz daha yakın bu yüzden hala çok iyi görünüyoruz ancak yine de her şeyi optimize etmemiz lazım.” dedi.

İstatistiklere göre Monza’da tek tur Monaco’ya göre bile daha önemli görünüyor. Uzun düzlüklere rağmen herkesin düzlükte hızlı olmak için minimum downforce ile yarışması geçişi zorlaştırıyor.

Rosberg “Monza’da polün en önemli şey olduğunu hissetmiyorum. O istatistiği gerçekten bilmiyordum. O tür istatistikleri çok önemsemiyorum. Burada sıralamalar önemli ancak yarışta geçiş yapabilirsiniz bu yüzden her ikisinde iyi olmak önemli.”

“Tabi ki sıralama pozisyonu büyük avantaj ve burada tek turda sahip olduğumuz avantajı sürdürürsek harika olur. Genel olarak araçta % 100 mutlu değildim. Gece yapmamız gereken şeyler var. Uzun sürüşlerde bir çok takım oldukça yakındı. Bu akşam denge üzerinde çalışmalıyım.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg, Mercedes’in Yarış Performansından Endişeli” için 6 yanıt

  1. saf yetenek böyle bir şey işte..))

  2. Gidip Hamilton’a çarpamayacağından mı korkuyorsun?

  3. Mercedes gecen seneler Redbull ne yapıyorsa aynısını yapıyor antremanlarda hız saklayııp sıralamalarda coşuyor başka bişey değil…

  4. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Bu hafta sonu aracına dikkat et Nico.

  5. şu arabayla ilgili bir sikat etme de görelim be…redbull un gecen yılalrda domıne ettıgı gıbı domıne eden ve edebılen bı araca sahıpsınız hala yok endıselıyım yok karamsarım yok o yok bu….senı sampıyon yapabılecek bır arac olamassan kendı basarısızlıgın..baskasının suçu değil…

  6. Çalış bakalım bu hafta sonu temiz bir yarış bekliyoruz aman diyim F1 eğlencemizi bozmayın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir