McLaren: “Mevcut Pilot Kadromuzla Devam Edebiliriz”

yazar:

kategori:

McLaren’in başında yer alan Ron Dennis, takımın yıldız isimlerin mümkün olmaması halinde gelecek sene de mevcut pilot kadrosu ile devam edebileceğini söyledi.

McLaren gelecek sene için Fernando Alonso ya da Sebastian Vettel’i istiyor ancak bu sürücülerden herhangi birisinin gelecek sene gelmeyi istememesi halinde 2016’ya kadar beklenebileceği biliniyor.

Bu iki ismin gelmemesi halinde McLaren mevcut kadrosu ile devam edecek gibi görünüyor.

Dennis “Karar vermemize günler yok. Kesinlikle sezon bitmeden önce olacak. Karar almamız gerekmiyor. Her zaman söylediğimiz gibi mümkün olabilecek şeyleri bekliyoruz. Bu arada hem Kevin hem de Jenson’un büyük taraftarıyım. Kevin harika işler yapıyor.”

“Her zaman mümkün olan en iyi sürücülere sahip oluruz. Bu yüzden seçim yapmadan önce mümkün olan ve elinizde olan sürücülere olumsuz etkide bulunacak şeyler yapmamalısınız. Kimse Mercedes-Benz içerisinde tansiyonun yükselmesini beklemiyordu. Sene sonuna kadar o sürücüler için farklı senaryolar ortaya çıkabilir.”

“Ortaya çıkacak sürücüyle direkt bağlantı kuracağımız anlamına gelmiyor. Biz sadece mümkün olan sürücülerin kimler olabileceğini anlamaya çalışıyoruz. Ardından karar vereceğiz. Belki de kararımız değişiklik yapmamak olacak. İstikrardan yana olabiliriz çünkü Honda ile komple bir plana sahibiz. Çok değerli bir plan ve benim için de sadakat çok önemlidir.” dedi.

Dennis ayrıca mevcut sürücülerinin bir çok soru ile baskı altına alınmasının kendilerinden değil medyadan kaynaklandığını; medyayı susturamadıkları için Jenson Button’dan özür dilediğini söyledi.

Dennis “Sürücülerimizden memnunuz ve motivasyon bozucu elementlerden dolayı Jenson’dan özür diledim. Ancak her zaman mümkün olan sürücüleri anlamaya çalışıyoruz ve şu anda verilecek bir karar yok. Zamanı geldiğinde karar vereceğiz ancak size işaret ettim. Önümüzdeki günlerde bir karar olmayacak. Sezon sonunda da olmayacak. Arada bir yerde olacak.” dedi.

Dennis ayrıca pilot kararında Honda’nın etkisinin olmadığını, kendilerinin karar vereceğini söyledi.


Yorumlar

“McLaren: “Mevcut Pilot Kadromuzla Devam Edebiliriz”” için bir yanıt

  1. komşunu tavuğu..

    komik oluyorsun ron..))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir