Alonso: “Yine Araçtan Maksimumu Çıkardım”

Fernando Alonso, Ferrari’nin kendi evi olan Monza’da sıralamalarda 7. sırada kalmasının ardından bu duruma pek şaşırmadığını ve aracından maksimumu çıkardığını söyledi.

Sıralamalarda ilk 6 sıra sırasıyla Mercedes, Williams ve McLaren pilotları tarafından doldu. Bu 3 takımın arkasında en hızlı isim olan Alonso’ya özellikle McLaren’in arkasında kalıp kalmadığı soruldu.

Alonso “Pek şaşırdım sayılmaz. Antrenman seanslarında oldukça rekabetçiydik. Sıralamalarda gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorduk ve Mercedes motorlu araçlar yüzünden bir kaç sıra kaybettik.”

“Genel olarak mutlu olmalıyız. İki Mercedes, iki Williams, iki McLaren, bir Ferrari ve iki Red Bull aracı vardı. Kişisel olarak yine maksimumu çıkardığımı düşünüyorum.”

“Yarın ilginç bir yarış olacak çünkü McLaren ve Red Bull’un performansı bize oldukça yakın görünüyor. Bu yüzden bir grup yarışı olabilir. İlginç bir yarış olabilir.” dedi.

İtalya’daki coşkulu Ferrari taraftarları için Alonso “Hoşlar. İyi bir motivasyon oluyor çünkü onlar Ferrari için çıldırıyorlar. Onlar İtalyan’lar. Yarın sabah kalktıklarında tüm sezon rekabetçi olmadığımızı ya da sıralamalarda 7. sırada kaldığımızı unutmuş olacaklar. Yarışı kazanmamızı umacaklar. Bu oldukça ilginç bir şey ve motive edici. Umarım yarın onlara bir şeyler verebiliriz.” dedi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=BFe2tTtjGYo


Yorumlar

“Alonso: “Yine Araçtan Maksimumu Çıkardım”” için 16 yanıt

  1. biz yapana kadar en iyisi bu. şarkıda da dediği gibi shut up and drive.

  2. adam arac bu diyor kimiyede laf atmıyor olan bu potansiyeli hani kimi alışsa söyle böyle diyonuz ya işte oda olsa bu araçla olacak olan bu demeye getiriyor yani!!!

  3. Eferin cocuk yine maksimum aldın.Mclarenlerden erken kurtulman gerek hadi bakalım çık yarış sonunda yine maksimumu al.

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Benim ise konudan alakasız bir şekilde, bu sakallar ile kaskın içinde nasıl rahat ettikleri, batar onlar yahu.

  5. Aha “Warrior Alonso” başlamış gene, tabi bu stamina ve performans kimde olsa Pers ordusunu tekte alırdı 😀

  6. Yarış kazanmak mı? Şakacı seni. Bu ihtimal öndeki 6 Mercedes motoruna bir şey olmadığı sürece sıfır. Ayrıca araçtan maksimumu aldım lafını iyice sıkıcı olmaya başladı. Millet neyin ne olduğunu zaten görüyor. Kimiye karşı sürekli bir pskolojik savaş halinde. Kimi de sıralamalarda eski Kimi değil doğrusu fakat yarın rekabetçi olup Alonsonun arkasına yapışacaktır. Kimi son yıllarda yarışlarda çok daha rekabetçi. Sanırım tek turda önden kayma problemini ciddi ölçüde yaşıyor. Ferrari birşeyler yapmazsa sezonu 4. hatta 5. olarak kapatabilir.

    1. aynen şu “araçtan maksimumu aldım, bu araçla olunabilecek en mükemmel yerdeyim” lafları tiksinti veriyor artık. hee tamam ya, ağasın, kralsın, dandik arabaların ustasısın.

    2. jules bianchi fan club avatarı
      jules bianchi fan club

      Psikolojik Savaş mı?
      Kahkaha atarak okudum.Bana psikolojik savaşın tanımını yapar mısın?Rosberg ile Hamilton arasında olanlara psikolojik savaş denir.

      Ben Alonso’nun Raiko hakkında kötü şeyler söylediğini ya da imalı konuştuğunu sanmıyorum.

  7. Aracı hakettiği yere koydu..Tebrikler..Raikkonen’in de araçta sorun yaşasa da en azından ilk 10’da olması gerekirdi.

  8. Bugünkü sonuç büyük ihtimalle Alonso’nun kararını etkileyecektir.

  9. raiciler ti ye almışlar ama

    insan birde kimiye bakar o zaman

    lorke lor..diye gider

  10. BurakBilgin avatarı

    Tebrikler Alo yiğide hakkını verelim hata yapmadı araç da bu kadar gidiyor ne yapsın adam..

  11. Maksimum 7.lik mi ? lol

    1. sizin içinde maksimum hedef ilk 10 a girebilmek.

    2. ya senin için maksimum ne? araçda olan bu kadar alonso daha ne yapsın

    3. troll vol.1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir