Bottas: Araçta Daha Fazla Performans Yoktu

yazar:

kategori:

İtalya GP’si sıralama turlarını üçüncü sırada bitiren Valtteri Bottas, başlangıç sırasının mükemmele yakın olduğuna inanıyor.

Son beş yarışta dört podyum elde eden Fin pilot, Monza sıralama turlarında Hamilton ve Rosberg’in ardından üçüncü en hızlı zamanı elde etti ve takım arkadaşı Felipe Massa’yı geride bıraktı.

Başlangıç sırası hakkında konuşan Bottas “mükemmele oldukça yakın” cevabını verdi.

“Birçok frenleme bölgesi oldukça engebeliydi ve düşük downforce ayarları ile sürüş yapmak gerçekten kolay değildi. Ama oldukça iyi bir tur attığımı düşünüyorum. Sürelerim tutarlıydı. Fakat daha iyisini yapabilecek performansımız yoktu”

Buna karşılık Bottas, yarışta Mercedes’lerle mücadele edebileceğine inanıyor.

“Gerçekten öyle olmasını umuyorum. Bugün cumaya oranla daha iyi bir tempomuz vardı ve Mercedes’lere daha yakın göründük. Fakat sağlam bir yarış tempomuz var”

“Red Bull’un oldukça hızlı ve hemen arkamızda olmasını beklemiyorduk. Onları asla hafife almamalıyız. Ama biz burada kendimizden daha eminiz. Umarım arkamızda tehdit olmaz ve önümüzdeki şeylere odaklanabiliriz”


Yorumlar

“Bottas: Araçta Daha Fazla Performans Yoktu” için 3 yanıt

  1. Avusturya’da startta mercolara kafa tutabilmişti. Çok farklı bir pist değil ve mercolar startlarda Williamslardan daha yavas en azından ılk turlarda..Bu surecte savasma sansı yakalanabılır..Umarım guzel seyler olur Bottas ıcın

  2. yarışta Rosberg “out ” olduktan sonra 2. lik Bottas’ın olabilir.

    1. bende rosberg in yarış dışı kalacağını düşünüyorum. vites kutusu bozulabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir