Massa: “Mercedes Çok Uzakta Değil”

yazar:

kategori:

Williams’ın Brezilyalı pilotu Felipe Massa, sıralamalarda 4. sırayı elde ettikten sonra galibiyet için savaşabileceklerine inanıyor.

Massa, “Takım ve benim için iyi bir sıralamaydı. 3. sırayı az bir farkla kaçırdım. Mercedes’lerden çok uzakta değiliz ve yarın galibiyet için savaşabiliriz.”

“Sanırım takımdaki herkes sonuçtan mutludur. Belki Mercedes’lere biraz daha yakın olabilirdik fakat iyi bir pozisyondayız.”

“Uzun bir yarış olacak ve yarış tempomuz çok iyi görünüyordu. Ne olacağını bilemeyiz. Umarım bugün sadece iyi bir haftasonunun başlangıcıdır. Bir podyum yakalamak için her şeyimi vereceğim.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Mercedes Çok Uzakta Değil”” için 3 yanıt

  1. yarışı massanın kazanmasını isterim.

  2. ilk turda iyi dereceyle gelriken parabolica’da yaptığı 2 kontra zaman kaybettirdi. kirli tarafta kalmak da pek iyi değil ama ilk viraja kadar olan mesafe startta geçiş yapmak için çok müsait. ayrıca belki de ilk şikana alışılanın aksine içeriden girmek de avantajlı olabilir, öndekilerin tutuğu yere bağlı olarak. göreceğiz yarın.

    herhangi bir kaza ya da aksaklı olmazsa ilk 4 pilot yarın da ilk 4’ü kapatırlar. inşallah felipe’nin başına yine bir aksilik gelmez; hani ne bileyim belki sorunsuz bir pit stop filan yapabilirse takım, ya da araçta oluşan aksaklığı angut gibi kenardan izlemek yerine müdahale edebilmeyi başarabilirse, felipe de podyumu alır.

    bir de tabi hiç beklenmeyen ama olması çok muhtemel olan bir ham-ros teması ihtimaller arasında. bu kadar tantanadan sonra her ikisi de çok dikkatli olmalıdır diye düşünüyoruz ancak hiç belli olmaz. o zaman da galibiyet kupası boşa çıkabilir, yarış bu..

  3. olum varya yıne cok tehlıkelısınız sen bot magnusen kaza yapma ıhtımalınız yuksek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir