Wolff: “Pilotlarımız Arasında Bir Daha Temas Olmayacak”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Toto Wolff, İtalya GP’de Lewis Hamilton ve Nico Rosberg arasında başka bir temasın olmayacağını açıkladı.

Wolff “Yarın çizginin nerede olacağı oldukça açık. Yarışın o şekilde sonuçlanacağı konusunda şüphem yok.” dedi.

Wolff, sürücülerine güveniyor olmasına rağmen gereken her noktada görüşmelerin olacağını söyledi.

Wolff “İki sürücümüz profesyonel ve deneyimliler. Spa’dan bir hafta sonra yaptığımız görüşme oldukça açıktı ve yarın neler olacağını gösterdi.”

“Grid pozisyonlarını bilmediğimiz için henüz şimdiye kadar bir görüşme olmadı. Ancak yine de her zaman görüşmeler olacaktır. Strateji görüşmeleri yarınki yarışın ilk turlarında yapılacaktır.”

“Spa kazası ilk kez oldu. 12 yarışın 11’inde herhangi bir sorun olmamıştı. Olağan dışı bir senaryoydu ve o iki karakter arasında bu tip bir olayın tekrar yaşanmasını beklemiyorum.”

“Eğer önümüzdeki 3-4 yarışta araçlarımız yine birbirine çarparsa o zaman ne yapacağımıza bakacağız. Ancak bu bir daha olmayacak.” dedi.


Yorumlar

“Wolff: “Pilotlarımız Arasında Bir Daha Temas Olmayacak”” için 16 yanıt

  1. Alonso, Raikonen, Button, Massa nın artık gönderilmeleri ve yerlerine yetenekli gençlerin gelmesi lazım.. Boş boş demeç vermekten başka bir halt ettikleri yok..Okadar yağmur,kaza,hata vs dolu yarışlar oldu, insan bir tanesinde yarış kazanamazmı? Neymiş efendim araç yavaşmış, bıla bıla bıla… Bunlar yarış kazanacak diye beklerken emekliliğimiz geldi…Yazık verilen onca paraya.. Williams’a Bottasın yerine karizmatik ve hırslı, hızlı, Zeki bir sürücü lazım, adam suratında hiçbir ruh izi yok, tepkisiz aval aval bakıyor, yazık williams bir daha bu fırsatları yakalayamaz…

    1. Sen F1 izliyor musun emin değilim.Bu kadar saçma bir yoruma cevap bulamadım kusura bakma.

    2. Axaxaxa))) ne adamlar var be

    3. yeni troll sen misin?

    4. Katılıyorum F1’e bizim mahalledeki 50 yaş üstü göbekli abilerden lazım. her takımın bir karizmaya ihtiyacı var canım

  2. (İlk virajda çarpıştılar)

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Lewis için temas sonun başlangıcı olur. Kesinlikle göze alamaz. 29 puan geride.

    Avantaj Nico’da. O yüzden belki biraz daha agresif davranabilir Hamilton’a göre.

  4. Saçma bi yorum olmuş makine değil ya bu adamlar yarın ilk şikanda temas ederlerse şaşırmam o değilde Wolff’un bir daha olabilecek temasta ne gibi yaptırımlar uygulayacağını merak ediyorum sözleşme yenileyen Rosberg’i takımdan gönderemeyeceğine göre kabak Hamilton’ın başına patlar gibi

  5. Muhtemelen pilotları mümkün olduğu kadar birbirlerinden uzak tutacaklardır ama tüm yarışlarda pist üstünde karşılaşmalarını engellemek imkansız, bu yüzden kesin konuşmamak lazım. Hele ki Spa’da takım arkadaşına artık geri adım armayacağını bildiren Rosberg ve agresif (hatta bazen kirli) hareketler yapabilen Lewis gibi şampiyonluğu mutlaka kazanmak isteyen 2 pilotunuz varsa..

  6. puan farkı olduğu için hamilton temas yaşamayı gözü yemez ona göre davranacaktır.

    1. Hamilton’dan bahsediyoruz 🙂 Bir daha düşün derim göze alır mı almaz mı

      1. sanmıyorum hamilton artık olgunlaştı böyle bir şeye kalkışmaz

        1. Bakma sen olgunlaştığına 🙂

          1. gerçi bende isterim böyle bir aksiyonu görmek hamilton üstüne kırıp yarış dışı bıraksın ancak can güvenliğini de tehlikeye atmamak lazım. eski dönemlerde senna ve prost un birbirlerine nasıl girdiklerini gördük artık f1 o kadar sert değil.

  7. Yarın kalkışta bir problem olmazsa ilk viraj çok tehlikeli olucak bu ikili için.
    Her ne kadar iyi pilot olurlarsa olsun yarıştaki adrenalinle herşey olabilir bu kadar emin konuşmak saçma.
    Gene çarpışırlarsa ve yine Rosberg çarparsa o zaman ne yapıcaksın merak içerisindeyim ama Hamilton çarparsa biz sizi uyarmadık mı diye Ham ın üstüne gidilicek gibime geliyor.

  8. çok iddialı konuşmamak lazım. Her an her şey olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir