Senna Brawn'ın Kararına Saygı Duyuyor

yazar:

kategori:

GP2 2008 sezonunu 2. sırada tamamlayan ve bu sene Formula 1’de yarışmayı uman Bruno Senna, Honda Racing Patronu Ross Brawn’ın kendisini seçmemesi konusunda kendisine saygı duyduğunu söyledi.

Senna, bu hafta kendisiyle randevusu olan ancak bunu iptal eden Ross Brawn’ın gelecek sene Button’un yanında Barrichello’yu yarıştırma kararı almasını anlayışla karşıladığını söyledi.

Senna “Öyle görünüyor ki Brawn kararını vermiş.  O takımın güvenliğini düşündü, o Rubens ile yıllarca çalıştığı için bu daha kolay oldu.”

“Ross geçen senenin sonundaki testlerimdem çok mutluydu ancak bu Formula 1’e hazır olduğumu kanıtlamadı. Fikrine saygı duyuyorum ancak o olaylara çok düz baktı.”

“Şu anda olan bir kaç şey var. Bazı teklifler var, bunlar Formula 1’in hem içinden, hem de dışından. Zor bir dönemdeyim çünkü hangi yolun iyi olduğunu düşünmek zorundayız.”

“Benim Formula 1 ile bağlantılı olmam çok önemli çünkü. Öğrendiğim bir şey ise doğru zamanda doğru yerde olmam gerektiği.” dedi.

Senna ayrıca DTM haberlerini de doğruladı.

Senna Norbert Haug ile görüştük ancak henüz konuşmadan öte bir ilerleme olmadı. Son konuştuğumda hâlâ Honda ile Formula 1’e girme şansım vardı bu yüzden başka bir şey diyemem, DTM konusunda henüz önemli bir görüşme olmadı.”

“Bu çerçeve içerisinde olan bir şey ancak bu konuyu daha da konuşmamız lazım. Ne yaparsam yapayım onu ciddiye alacağım. Yaptığım her şeyde başarılı olmak istiyorum.”

“Formula 1’e hazırlıkta GP2 benim için çok iyi oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mercedes motor sağladığı iki takımada önümüzdeki yıl(2010) pilot yerleştirecek kanaatindeyim tabi 1 yıl DTMde tuttuktan sonra ;eski Honda takımına Sennayı ,Force İndia takımınada DiRestayı yerleştirecek gibime geliyor gerçi DiResta He2nin bu yıl ki performansına bağlı ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir